Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Vandaag 12 augustus ook eens mee geweest. Het is anders als Curacao. Geen baaitjes, maar een lang wit zandstrand van heel fijn wit zand, geweldig blauwe zee en zeeschildpadden duidelijk te zien al bij het snorkelen. Ontbijt, drinken, barbeque inbegrepen en gn lullig BBQ-tje van een worstje. Vl en lekker, vlees, salades, brood, fruit. Topdag!
Wij zijn vrijdag 3 augustus mee geweest naar klein Curaqoa, het was echt super. Aan eten en drinken was geen gebrek, en je had alle tijd om het eiland te verkennen. Het personeel was ook alleraardigst.
Een aanrader als je op Curaqoa bent, dit moet je zeker meemaken.
Vandaag (3-7-2012) met mermaid boat trips naar klein Curacao geweest, prachtige boottocht goed ontbijt en een uitstekende BBQ. Absoluut een aanrader!
Voor ons was dit de eerste vakantie naar Curacao, en Klein Curacao stond op onze to-do list. We hebben de trip op 8 juli gemaakt, samen met mijn dochter en haar vriend. En er is zeker geen woord teveel gezegd door alle voorgaande gasten. Wat hebben wij ook een geweldige dag gehad ! Van de bootocht zelf, het eten, het snorkelen in het prachtige water, de bootocht terug en het ontzettende vriendelijke personeel.
We hebben een dag doorgebracht in het paradijs ! Dit is een trip die zeer zeker de moeite waard is ! Niet twijfelen, gewoon doen, daar krijgt men geen spijt van !
Vandaag hebben wij Klein Curacao bezocht met Mermaid Boattrips en kan zeggen, ook namens alle andere 4 personen die met mij mee waren, dat de hele dag n groot succes was ! Geen opdringerig gedrag van \"the hosts\", nee alles lekker relaxed en ongedwongen en doe maar lekker wat je wilt maar wel met een optimale organisatie !!! De beide verzorgde maaltijden waren gewoon goed en zeer voldoende en pasten perfect in het hele dagschema. En Klein Curacao zelf ; ben je er niet geweest dan weet je ook niet wat je hebt gemist en dit mag en kan je gewoon niet missen !! Dus pak een dag Mermaid Boattrips naar Klein Curacao en je hebt een herinnering voor je leven ! Detail : Ik sprak vandaag een familie die er al voor de 10-de keer heen gingen .....zegt genoeg denk ik toch !!?
Klein curacao. Veel over gehoord,dus er naar toe,met wie?
Met Mermaid, want dan heb je een toilet een huisje op het eiland en een goede boot. En zo was het. Alles goed verzorgd. Attente bemanning die op de veiligheid en welzijn van de gasten letten.Op het eiland een goed verzorgd ontijt. en 'smiddags een heel goed verzorgde bbq.In samenwerking met duikschool Atlantis heb ik 2 duiken gemaakt. Ook dit was goed georganiseerd. Heb alles gehuurd bij Atlantis. Fijn dat Mermad her mee samenwerkt.
k heb een supper dag gehad. Dank aan al het personeel van mermad en atlants. een echte aanrader.
Een schitterende en super verzorgde dag met Mermaid gehad naar klein Curacao op 27 juni j.l.
Prachtig nieuw schip, super gezellige crew, heerlijk eten en ... een fantastisch eiland.
Een aanrader. Ik kom zeker terug!
Mermaid thanks voor deze dag!
Een trip met de Mermaid is absoluut een aanrader. We hebben 6 weken op Curacao gezeten en zijn meerdere keren met de Mermaid meegeweest. Zelfs onze hond Hood mocht met ons mee. De bemanning is supervriendelijk en erg gastvrij!Grote kans dat je schildpadden tegen komt,wanneer je een Open Water duiker bent, neem dan je duikspullen mee (er worden 2 duiken gemaakt) om de schildpadden onder water te bewonderen!Zeer relaxte dagen gehad hier en voor een foto impressie kijk even op youtube: kleincuracaomovie
Woensdag 20 juni zijn wij getuige geweest van een zeer geslaagde boottrip naar Klein Curcao. Ben normaal niet echt van de bedankjes maar wil de bemanning van dit leuke schip toch echt even bedanken voor de heerlijke dag die wij hebben beleeft met de familie!!!!!!!!!!!
Voor degene die nog moeten of willen gaan! Dit is het geld meer dan waard!!!

Beste Cor en bemanning,

Op 10 juni voeren wij alweer voor de 2e keer op jullie boot richting klein Curacao. In feb van dit jaar waren we er ook al en omdat ons Curacao zo goed beviel zijn we er nu in juni weer naar toe gevlogen. Het eerste uitstapje met jullie (toen pas nieuwe) boot was ons zo goed bevallen dat we dit ook dit keer weer wilde doen.
Het was wederom een fantastische dag en de verzorging net zoals de vorige keer PERFECT! Jammer alleen dat Conchita er deze keer niet bij was vanwege zijn vakantie. Mag echter geen slecht woord spreken over zijn plaatsvervanger.
Deze verzorgde alles ook tot in de puntjes. Complimenten voor jullie formule. Waarschijnlijk zijn we in november van dit jaar weer op Curacao en gaan dan weer een dagje mee.
Veel groeten en vooral goede zaken!
P.s. Heb misschien nog een goede tip. Is investeren in een vaste aanlegsteiger voor jullie geen goed idee? Lijkt me voor jullie zelf ook een groot gemak om alle materialen (en jullie klanten) efficienter aan wal te krijgen. Neem aan dat jullie daar zelf ook wel eens over hebben nagedacht.
Wij zijn 25-05-2012 mee geweest naar klein Curacao. Dat was een fantastische dag.Alles was super geregeld zowel op de boot als op klein Curacao. Het eten en drinken was echt top!!!!!!!!! Het personeel was erg vriendelijk . Volgend jaar zeker weer mee PS. Kok Theo had super lekkere kruidenboter???? Bedankt nog voor alles de mazzel!!!!! Groetjes Soesterberg!!!
Hallo allemaal,

Wij hebben twee weken geleden een fantastische dag beleeft met de Mermaid met ons gezin. Super vaart en geweldige accomodatie. Oversteeg onze verwachtingen volkomen. Wij willen dit echt iedereen aanraden. De mermaid heeft een geweldig concept op het eiland neergezet en zeer vriendelijke medewerkers. Wij zijn verliefd geworden op curacao en klein curacao en willen graag terug!!! Mermaid bedankt voor een onvergetelijke dag voor ons.

Voor iedereen, Doen doen doen!!!
Vandaag hebben wij een superdag met de bemanning van The Mermaid gehad.De sfeer was ongedwongen en alles verliep planmatig en professioneel.Kortom de service was heel goed.Ook het werk van de kok ging niet ongemerkt voorbij. Mannen bedankt!!!!!John,voor jou een speciale groet.

Abby en Rodney
Afgelopen vrijdag zijn wij als afsluiter van ons verblijf op Curacao naar Klein Curacao geweest met Mermaid. Maar goed dat we het als afsluiter deden, want anders waren we gegarandeerd nog een keer gegaan tijdens ons verblijf.

De reis met Mermaid is een absolute aanrader, extreem compleet, goed verzorgd, goed eten (ontbijt en bbq, goed drinken, goede voorzieningen op het onbewoonde eiland (zoetwaterdouche, toilet, snorkels, kleedgelegenheid, etc. etc.) en ook op de boot is het prima vertoeven! Koud drinken, warm drinken, eten op de terugweg en ook een zoetwaterdouche, mocht je naar het schip toe willen zwemmen ipv rubberboot ;).

Al met al: no nonsense en top service voorop! Heerlijk onbezorgd genoten van een prachtig stukje Curacao ;)
En weer onvergetelijk, terwijl we eerst n.a.v. het weer dachten dat het niet door zou gaan! Nog een beetje regen onderweg en op het eiland aangekomen werden we verwelkomd door Consita (ookwel de burgemeester van klein Curacao haha) en het ontbijt en barbeque waren weer fantastisch. En de mensen die hadden afgezegd hebben nu spijt, wat een heerlijke dag hadden we!!! Tot gauw!!! xx
We hebben genoten van een ontzettend leuke en goed georganiseerde trip naar " klein Curaao" complimenten voor het team !

En een dikke knuffel van Bram voor jullie
Lieve mensen van de mermaid. Kapitein Ron, Kapitein Gerben, consita (?) Het is in 1 woord geweldig!!!
ontbijt, BBQ, en vooral de gastvrijheid en alles bij elkaar.
Op de terugweg dolfijnen maakte het een onvergetelijke dag!!!
Lisa vond het super dat ze mocht varen!!!!
Beste medewerkers van MERMAID!
In 1 woord GEWELDIG!!! wat een top dag en klein curacao.....WOW wat een paradijsje! echt BOUNTY!!!! Super verzorgde om nooit te vergeten dag! wat een verwennerij! ontbijt en BBQlunch helemaal TOP!!!! En Finn vond uiteraard de banaan! het allerleukste! :-) als toetje zagen we op de terugweg ook nog een wilde dolfijnen! helemaal geweldig! Niet twijfelen!!! gewoon BOEKEN!

Groetjes!
Hallo CREW van de Mermaid,
Ja met hoofdletters. Wat hebben wij een fijne dag gehad daar bij jullie. Gastvrij ontvangen bij de eerste ontmoeting een paar dagen voor we met jullie meegingen naar Klein Curacao.
Gastvrij, professioneel, behulpzaam enz enz. Mede door jullie hebben wij een fantastische en onvergetelijke vakantie gehad. Lof, lof en nog eens lof. wij komen zeker terug en gaan dan graag weer met jullie op pad.
Groeten uit Nederland van Diny en Joop
Der Tag auf der kleinen Insel sollte man sehen , Nein sorry muss man sehen einfach Unglaublich! Klein Curacao ist wie ein Paradies und das beste ein Mann wohnt dort alleine einfach Geil. Wir haben mit Schildkrten getaucht Bannanaboot gefahren und ein Inselrundgang gemacht. Also wer nach Curacao geht muss den Ausflug machen.
Can we help you?