Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

2-10-2018
We zijn gisteren met ons gezin met 7 personen naar Klein Curaçao geweest.
Vanaf de ontvangst s'morgens is alles super geregeld.
Het Personeel op de boot is zeer vriendelijk en legt alles netjes uit.
Op Klein Curaçao ontbijt gehad dat was goed geregeld en toen genoten van het eiland zelf , heerlijk zwemmen en snorkelen en een ronde over het eiland gemaakt.
Tussen de middag lekker gegeten , er was voor ieder wat wils en ook dit was weer super geregeld.
S'middags voeren ze de vissen en dan zie je met het snorkelen echt prachtige vissen en ook schildpadden gezien.
Bedankt iedereen van Mermaid voor een TOPdag.
Top dag gehad! Alles was super goed geregeld en de crew deed er alles aan om er voor iedereen een top dag van te maken. Blij dat we medicijnen hebben genomen tegen de heftige heen reis (zeker aan te bevelen als je niet de hele reis over de reling wilt hangen:). De crew lette ook zeer goed op mensen die beroerd werden om hun zo snel mogelijk naar een betere plek te brengen. Zeker met de Mermaid mee gaan als je op Curaçao bent!
Vandaag 7-9-2018 met een trip mee geweest op the Mermaid naar klein Curaçao.
Geweldige dag gehad we hebben er echt van genoten ! Ontbijt en Bbq waren beide heel goed verzorgd en de sparibs waren overheerlijk. De bemanning van the Mermaid zijn hele aardige mensen en zorgde ervoor dat de dag tot in de puntjes goed verzorgd was.
Voor de mensen die graag naar Klein Curaçao willen voor een dag is the Mermaid een dikke aanrader !
Vandaag zijn wij met de boot meegegaan... was top.. bemanning loopt zich rot.. eten was echt top... niets is teveel voor de bemanning.. prijs is echt zijn waarde waard..👍👍👍aanrader van een echte hagenees 👍
op 3-6-2018 's morgensvroeg opgehaald met een luxe busje (limousine) en om 7 uur richting klein Curacao. Tip: ga met kleine kinderen beneden zitten als dat mogelijk is, heenreis is nogal ontstuimig. Op de boot voldoende drinken als je dat wilde.
Bij aankomst kregen wij een lekker ruim ontbijt. Daarna kon je doen wat je zelf wou, wij zijn eerst naar de vuurtoren gewandeld. Nadat we terug waren lekker snorkelen en zonnen. Snorkelspullen waren aanwezig.
Om 12:30 uur lunch BBQ met salades en fruit en voldoende drinken (overigens de hele dag).
Om 15:30 uur alweer terug richting de haven en weer teruggebracht met het luxe busje.
Een dag om niet te vergeten, must do als je een keer op Curacao bent.
Vergeet de zonnebrandcreme niet.
De crew was zeer vriendelijk, alles goed verzorgd en het geld dubbel en dwars waard.
Complimenten voor de bemanning.
We hebben een heel mooie dag gehad met de Mermaid naar Klein Curacao, het eten was zeer goed verzorgd en de bemannig was heel behulpzaam. en vriendelijk. Nadat we als eerst naar de oude vuurtoren en de scheepswrakken waren geweest om ooie foto’s te maken zijn we gaan snorkelen, koraal is er niet veel, maar de schidpadden die we daarvoor terug kregen maakte de dag compleet. Ik heb er een kunnen filmen van dichtbij...kortom een prima dag en een aanrader om dit te gaan doen met de Mermaid...
Donderdag 08-03-2018 met Mermaid naar klein Curaçao geweest. Opgehaald met een limousine en naar de haven gebracht. Op het eiland stond een heerlijk ontbijt klaar. De vuurtoren en het scheepswrak bezocht. Gezwommen, gesnorkelt en in een hangmat gelegen. 'smiddags een heerlijke bbq. We hebben een onvergetelijke dag gehad met een zeer vriendelijke crew. Een aanrader voor iedereen. .TOP dag.
Donderdag 22 februari zijn we met de Mermaid afgestoomd op het mooie klein Curaçao. Het was nog maar de vraag wat het weer zou gaan doen omdat er erg veel regen bleef vallen, maar dat viel alles mee. We werden ontzettend hartelijk ontvangen door de crew en na aan boord te zijn gegaan konden we meteen aan de koffie of thee. Ik vond de tocht naar klein Curaçao geweldig en heb genoten van de vliegende vissen onderweg. Stiekem hoopte ik op dolfijnen, maar niet gezien. Het mocht de pret niet drukken. Aangekomen op klein Curaçao werden we met een kleine boot aan het strand gebracht. Wie wilde zwemmen kon dat ook doen, maar ja het begon net te regenen. Dus dan maar een natte broek op het bootje halen. Na het ontbijt, dat goed verzorgd was, begon gelukkig ook de zon door te breken en hadden we per saldo een schitterende dag. Lekker gesnorkeld en tussen de middag de BBQ. Dat is voor mij als vegetariër altijd lastig, maar ik ben absoluut niets tekort gekomen. Geweldige salades, fruit en brood. Mooie foto’s kunnen maken en een beetje gewandeld op net eiland. Genoten van de heremietkreeftjes en krabbetjes. Helaas heb ik weer geen schildpad gezien, maar wel de koffervisjes uit mijn hand kunnen laten eten. Tijdens het vervoer van het strand naar de Mermaid regende het weer even, maar we hebben een geweldige dag gehad met dank aan al de crewleden van de Mermaid. Een echte aanrader en we werden ook nog opgehaald en terug gebracht naar ons huis.
19-12-2017
Vandaag met de mermaids naar klein curacao, reservering weken geleden gemaakt online .ivm duiken
Prettige respons op de mail ,met text en uitleg over het duiken en equipment mee aan boord nemen. Duidelijke taal. Daags voor vertrek nog een reminder .
We hebben een top dag gehad ,zon zee en strand. Met een perfecte zorg van Mermaids.
Eten drinken we kwamen niks te kort . Nou mermaids complimenten voor de strakke organisatie .
Groeten Henk ,Anita ,Cor en Lian👍👍👍👍👍
Vandaag 18 oktober 2017 met Mermaid boattrips naar Klein Curacao geweest. We werden opgehaald met een limousine bij ons hotel. Ik zat naast de chauffeur en vroeg hem wat we deze dag konden verwachten. Hij bleek de eigenaar van Mermaid te zijn en vertelde bescheiden over zijn bedrijf. Hij zei ‘ervaar het zelf maar’. Eenmaal bij de boot aangekomen werden we door de bemanning gastvrij ontvangen en stond er koffie en thee voor ons klaar. Na ca. 1,5 uur varen meerde de boot aan. Met kleine bootjes werden we naar het strand gebracht, wie wilde kon van de boot springen en naar het strand zwemmen. Ik ben gaan zwemmen, was maar 50 mtr. Op het stand waren er voldoende schaduwplekken onder de grote parasols. Dit was exclusief voor Mermaid gasten, andere organisaties beschikten niet over deze faciliteiten. Iedereen kon zelf een ligbed pakken en zich settelen, terwijl er een goed verzorgd ontbijt voor ons werd klaargezet. Keuze uit verschillende broodjes, koffie en thee. We kregen duidelijke uitleg over de faciliteiten die werden geboden en over het verloop van de dag. Er waren voldoende snorkelsetjes aanwezig die vrij tot beschikking stonden, de gehele dag was het vrij drinken, m.u.v alcoholische dranken maar daarvan was de prijs erg redelijk. Er was altijd drank voldoende. Om 12.30 uur werd er een voortreffelijke lunch geserveerd, 3 soorten vlees van de BBQ met salades, rijst, heerlijke sausen en vers fruit. Je kon zoveel eten als je wilde. Na de lunch werden de vissen gevoerd, voor de snorkelaars een genot om te bekijken. Ik heb de water schildpadden nog gespot, ben met mijn snorkelsetje op met ze mee gezwommen. Machtig mooi om te zien. De hele dag genoten van het prachtige strand, de vissen en de goede faciliteiten zowel op het strand als aan boord van de Mermaid. Rond half vier zijn we terug gevaren. De bemanning ws ontzettend behulpzaam, vriendelijk en gastvrij. Na aankomst werden we met de limousine weer naar ons hotel terug gebracht. We hebben echt genoten en we bevelen Mermaid bij eenieder aan die Klein Curacao wil gaan bezoeken. Wat ons betreft een dikke 10.