Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Wat een fantastische beleving afgelopen augustus met mijn gezin en mijn moeder een dag meegeweest
Opgehaald vanaf chogogo resort met een prachtige limousine en wij zijn de hele dag in de watten gelegd !! Super eten, onbeperkt drinken , schoon sanitair en vooral hele lieve mannen in de bediening en op de boot! Kortom
Ga zo door! Jullie zijn toppers !! Zeker boeken als jullie naar Curaçao gaan!
stephanworst@kpnmail.nl
Gister een super ervaring rijker geworden. De boottrip naar klein Curacao met Mermaid boat Trips.
Opgehaald worden door een limo en dan de hele dag in de watten gelegd door het team van Mermaid. Man man man wat is dit een super beleving. Crew bedankt voor jullie gastvrijheid en professionaliteit! Wat doen jullie dit super goed! Wat ook leuk was is dat er. Volgens mijn zoon was er door een van de bemanningsleden nog een kleine aardbeving gerealiseerd ;-). Wij hebben enorm GENOTEN! Dank daarvoor.
Bedankt Mermaid crew voor een fantastische dag op het eiland Klein Curacao!
We waren op het ergst voorbereid wat betreft zee ziek worden op de heenweg, maar dat is reuze meegevallen! En de mensen die wel ziek werden hielden jullie goed in de gaten en werden geholpen!
De dag zelf was perfect verzorgd! Wat een prachtig strand, lekker veel schaduw plekjes en heerlijk ontbijt en lunch!
We konden geen genoeg krijgen van de schildpadden, bommetjes maken vanaf de boot en gewoon lekker lui in de zon liggen (factor 50 mee!!!)
Een aanrader voor iedereen die naar klein Curacao wil, mermaid is super!
Gisteren met Mermaid boattrips naar Curacao gevaren. We werden s morgens met hun Limo opgehaald bij ons resort. De vaart naar Klein Curacao was wild, gelukkig werden we niet zeeziek. Enkele mensen wel en die werden goed bijgestaan door de bemanning. Bij aankomst op t eilandje kregen we een uitleg over hoe de dag er uit zou zien en daarna gingen we ontbijten. We zaten in hun beachhouse met picknicktafels, genoeg strandbedjes en schaduwplekken. De hele dag lekker gerelaxed en gesnorkeld, ook met schildpadden, prachtig!
Rond half 1 de bbq en heerlijke salades enz, top geregeld! Rond half 4 gingen we helaas weer terug. Bedankt Mermaid boattrips!!
Op 26 juli 2019 ben ik samen met mijn dochter met de Mermaid naar het paradijs Klein Curacao geweest. Alles was super geregeld. Op de boot komen ze kijken hoe het met je gaat en alles wordt goed uitgelegd. Eenmaal op Klein Curacao aangekomen kregen wij een heerlijk ontbijt, alles was verkrijgbaar, daarna heerlijk gezwommen en van de boot afgesprongen en smiddags kregen wij een uitgebreide BBQ. Ook hier was alles weer super geregeld. Ze hebben een prachtig huisje op het eiland, heerlijke bedjes, palmboom parasols echt alleen maar lof. Mocht iemand twijfelen met welke organisatie je naar Klein Curacao wilt nou dan moet je echt met de mermaid. Hopelijk tot ooit.
Vandaag mochten voor de 2e keer met de Mermaid mee naar Klein Curacao, en wat is dit toch een fijne trip, de mensen van de Mermaid zijn echt super aardig en behulpzaam, er waren dit keer wat meer mensen zeeziek dan de trip van vorige week, maar iedereen word bijgestaan.
Ze zijn in voor een grapje, een praatje en soms een bemoedigend woord, maar altijd even vriendelijk !!
Ook het ontbijt en de bbq zijn zeer goed verzorgd en voortreffelijk om te eten !!
Een boottrip met de Mermaid naar Klein Curacao mag u eigenlijk gewoon niet missen !!
Gé, Jan en de rest van de bemanning, bedankt voor de super leuke en gezellige dagen die we met jullie mochten beleven !!!
Als wij weer terug komen naar Curacao, komen wij absoluut weer aan boord !
groetjes
Diana Venis-Kerkhoven en familie
Vandaag een leuke dag gehad met Mermaid op klein Curacao. Leuke bemanning en alles goed verzorgd. Een eigen strandhuis op het eiland met toilet, douche, lichtbedjes, etc. Ook zijn er voldoende schaduwplekken. Kortom Volop genieten. Groeten Mark
Wederom een geweldige dag ( de derde keer in drie jaar tijd) gehad met Mermaid boattrips. Als je ziet hoe alles geregeld is en in de gaten wordt gehouden in het bijzonder het vervoer terug aan boord van mensen met een handicap chapeau!!!
We zullen deze trip aan iedereen aanbevelen.
Super ervaring om nooit te vergeten!!! De reis met mermaid was echt top!! Alles was tot aan de puntjes super goed geregeld!! De bemanning was heel aardig en vrolijk! Ontbijt en de bbq ook top! We waren super snel op klein Curaçao het was maar 1,5u varen, terug weg waren we ook met 1,5u varen terug. Het stukje privé gedeelte van mermaid was ook super mooi en fijn. Fijn dat ze eigen toilleten hebben en een douche. Alles bij elkaar genomen GEWELDIGE dag gehad naar klein Curaçao!!! wij zijn blij dat wij gekozen hebben voor mermaidboattrips!!!
Afgelopen donderdag met de mermaids naar klein curacao geweest
Alles wat hier onder staat is waar
Super dag gehad mooi strandhuisje lieve bemanning heerlijk gegeten schildpadden gezien top dag gehad
Als we nog eens terug komen zeer beslist weer met de mermaids mee nogmaals bedankt voor de super gave dag liefs rob Monique en franck