Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Wederom een geweldige dag ( de derde keer in drie jaar tijd) gehad met Mermaid boattrips. Als je ziet hoe alles geregeld is en in de gaten wordt gehouden in het bijzonder het vervoer terug aan boord van mensen met een handicap chapeau!!!
We zullen deze trip aan iedereen aanbevelen.
Super ervaring om nooit te vergeten!!! De reis met mermaid was echt top!! Alles was tot aan de puntjes super goed geregeld!! De bemanning was heel aardig en vrolijk! Ontbijt en de bbq ook top! We waren super snel op klein Curaçao het was maar 1,5u varen, terug weg waren we ook met 1,5u varen terug. Het stukje privé gedeelte van mermaid was ook super mooi en fijn. Fijn dat ze eigen toilleten hebben en een douche. Alles bij elkaar genomen GEWELDIGE dag gehad naar klein Curaçao!!! wij zijn blij dat wij gekozen hebben voor mermaidboattrips!!!
Afgelopen donderdag met de mermaids naar klein curacao geweest
Alles wat hier onder staat is waar
Super dag gehad mooi strandhuisje lieve bemanning heerlijk gegeten schildpadden gezien top dag gehad
Als we nog eens terug komen zeer beslist weer met de mermaids mee nogmaals bedankt voor de super gave dag liefs rob Monique en franck
Geweldige dag gehad met jullie super bemanning uitmuntende srvice en onwijs lekkere bbq ,zeker voor herhaling vatbaar en een geweldige aanrader voor ieder ander gr Peter en Gina
Net terug van een dag klein curacao. Wat een geweldige ervaring. De mermaid maakt je dag mede onvergetelijk door een fantastisch team. Zorgzaamheid voorop en door hun uitstraling van gemak en kennis van zaken voel jeje echt veilig en in goede handen. Zelfs wanneer je groen en geel over de railing hangt is daar dat vriendelijke woord en meelevende glimlach.
De BBQ... ik ben geen ribs eter maar me dit keer toch laten overhalen, zeker geen spijt van. Koken kunnen ze dus ook nog!
De faciliteiten op het eiland zelf zijn schoon, netjes en vooral heel erg compleet.
Nogmaals ik heb echt meer dan genoten! Zou best eens zo kunnen zijn dat ik volgende keer gewoon weer mee ga!
Iedereen van de mermaid hartstikke bedankt!
alles wat hier aan reviews geschreven staan is simpelweg waar. Niets meer aan toe te voegen. superdag gehad. Er zijn 3 boten die richting klein curacao varen. De Mermaid, een catamaran en een duur uitziend jacht.
Alleen de Mermaid heeft een stuk strand van betekenis met daarop voldoende schaduw, een groot boothuis een perfect verzorgde BBQ, kortom het staat allemaal eerder beschreven. Wat ik wel belangrijk vind is te vermelden dat kleine details soms het verschil maken. Voorbeeld: de uitermate vriendelijke en professionele bemanning, Frisdrank van bekende merken en een heerlijke zoetwaterdouche. dat zijn nu details waar ik blij van word!! Doen en gaan met die Mermaid!!!!
Vandaag een heerlijke dag gehad op Klein Curacao. Vroeg in de ochtend vertrekken, boottocht van 2 uur, bij aankomst een complete uitleg en heerlijk ontbijtje gereed! Genoeg ligbedjes, genoeg parasols met schaduw, zelfs een zoet water douche, snorkelsets om te lenen, schone wc’s en super vriendelijk personeel. Rond 12:30 staat er een overheerlijke bbq met genoeg vlees, salades, brood etc klaar. Heel de dag door mag je gratis sap en fris pakken. Na het eten word het overige brood aan de vissen gevoerd, dus houd je snorkel gereed! Rond 15:30 vertrekt de boot terug. Een compleet verzorgde dag, tip top geregeld!
Ik raad Mermaid aan iedereen aan, ze beschikken over alle faciliteiten op het eiland, wat je bij andere organisaties niet hebt! Nogmaals super bedankt aan de vriendelijke bemanning. Groetjes de 3 meiden uit Den-Bosch.
Klein Curaçao was my most anticipated excursion while on vacation in Curaçao and heading there with Mermaid Boat Trips was an awesome experience! The crew were great, helpful, and charming, especially for people on the trip who had trouble with the rocking boat when the waters got a bit choppy. I also appreciated that they brought along people from the Sea Turtle Conservation society to make sure that guests of the island understood the importance of how to properly interact with these beautiful creatures! Thanks for a relaxing day and cheers from chilly NYC. Hope to be back for a visit again soon!
Wij hebben een prachtig verzorgde dag mogen genieten op klein Curacau met een grootse schoonheid. Het team mannen, goed op elkaar ingespeeld, klantvriendelijk. Kortom, geweldig. Voor iedereen aan te raden om met de Mermaid deze dag te gaan ervaren!
5-star boat trip to Klein Curacao. The personnel was fantastic. The food served on the island was quite decent for this type of activity. The facilities on board and on the island were more than adequate. Would we go back next time we are on the island, definitely!
Did I mention the pickup and return in a limo ....
You guys are great. Keep doing what you’re doing!

Isabelle & Claude
Montreal, Canada