Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Wij zijn 25-05-2012 mee geweest naar klein Curacao. Dat was een fantastische dag.Alles was super geregeld zowel op de boot als op klein Curacao. Het eten en drinken was echt top!!!!!!!!! Het personeel was erg vriendelijk . Volgend jaar zeker weer mee PS. Kok Theo had super lekkere kruidenboter???? Bedankt nog voor alles de mazzel!!!!! Groetjes Soesterberg!!!
Hallo allemaal,

Wij hebben twee weken geleden een fantastische dag beleeft met de Mermaid met ons gezin. Super vaart en geweldige accomodatie. Oversteeg onze verwachtingen volkomen. Wij willen dit echt iedereen aanraden. De mermaid heeft een geweldig concept op het eiland neergezet en zeer vriendelijke medewerkers. Wij zijn verliefd geworden op curacao en klein curacao en willen graag terug!!! Mermaid bedankt voor een onvergetelijke dag voor ons.

Voor iedereen, Doen doen doen!!!
Vandaag hebben wij een superdag met de bemanning van The Mermaid gehad.De sfeer was ongedwongen en alles verliep planmatig en professioneel.Kortom de service was heel goed.Ook het werk van de kok ging niet ongemerkt voorbij. Mannen bedankt!!!!!John,voor jou een speciale groet.

Abby en Rodney
Afgelopen vrijdag zijn wij als afsluiter van ons verblijf op Curacao naar Klein Curacao geweest met Mermaid. Maar goed dat we het als afsluiter deden, want anders waren we gegarandeerd nog een keer gegaan tijdens ons verblijf.

De reis met Mermaid is een absolute aanrader, extreem compleet, goed verzorgd, goed eten (ontbijt en bbq, goed drinken, goede voorzieningen op het onbewoonde eiland (zoetwaterdouche, toilet, snorkels, kleedgelegenheid, etc. etc.) en ook op de boot is het prima vertoeven! Koud drinken, warm drinken, eten op de terugweg en ook een zoetwaterdouche, mocht je naar het schip toe willen zwemmen ipv rubberboot ;).

Al met al: no nonsense en top service voorop! Heerlijk onbezorgd genoten van een prachtig stukje Curacao ;)
En weer onvergetelijk, terwijl we eerst n.a.v. het weer dachten dat het niet door zou gaan! Nog een beetje regen onderweg en op het eiland aangekomen werden we verwelkomd door Consita (ookwel de burgemeester van klein Curacao haha) en het ontbijt en barbeque waren weer fantastisch. En de mensen die hadden afgezegd hebben nu spijt, wat een heerlijke dag hadden we!!! Tot gauw!!! xx
We hebben genoten van een ontzettend leuke en goed georganiseerde trip naar " klein Curašao" complimenten voor het team !

En een dikke knuffel van Bram voor jullie
Lieve mensen van de mermaid. Kapitein Ron, Kapitein Gerben, consita (?) Het is in 1 woord geweldig!!!
ontbijt, BBQ, en vooral de gastvrijheid en alles bij elkaar.
Op de terugweg dolfijnen maakte het een onvergetelijke dag!!!
Lisa vond het super dat ze mocht varen!!!!
Beste medewerkers van MERMAID!
In 1 woord GEWELDIG!!! wat een top dag en klein curacao.....WOW wat een paradijsje! echt BOUNTY!!!! Super verzorgde om nooit te vergeten dag! wat een verwennerij! ontbijt en BBQlunch helemaal TOP!!!! En Finn vond uiteraard de banaan! het allerleukste! :-) als toetje zagen we op de terugweg ook nog een wilde dolfijnen! helemaal geweldig! Niet twijfelen!!! gewoon BOEKEN!

Groetjes!
Hallo CREW van de Mermaid,
Ja met hoofdletters. Wat hebben wij een fijne dag gehad daar bij jullie. Gastvrij ontvangen bij de eerste ontmoeting een paar dagen voor we met jullie meegingen naar Klein Curacao.
Gastvrij, professioneel, behulpzaam enz enz. Mede door jullie hebben wij een fantastische en onvergetelijke vakantie gehad. Lof, lof en nog eens lof. wij komen zeker terug en gaan dan graag weer met jullie op pad.
Groeten uit Nederland van Diny en Joop
Der Tag auf der kleinen Insel sollte man sehen , Nein sorry muss man sehen einfach Unglaublich! Klein Curacao ist wie ein Paradies und das beste ein Mann wohnt dort alleine einfach Geil. Wir haben mit Schildkr÷ten getaucht Bannanaboot gefahren und ein Inselrundgang gemacht. Also wer nach Curacao geht muss den Ausflug machen.