Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Hallo CREW van de Mermaid,
Ja met hoofdletters. Wat hebben wij een fijne dag gehad daar bij jullie. Gastvrij ontvangen bij de eerste ontmoeting een paar dagen voor we met jullie meegingen naar Klein Curacao.
Gastvrij, professioneel, behulpzaam enz enz. Mede door jullie hebben wij een fantastische en onvergetelijke vakantie gehad. Lof, lof en nog eens lof. wij komen zeker terug en gaan dan graag weer met jullie op pad.
Groeten uit Nederland van Diny en Joop
Der Tag auf der kleinen Insel sollte man sehen , Nein sorry muss man sehen einfach Unglaublich! Klein Curacao ist wie ein Paradies und das beste ein Mann wohnt dort alleine einfach Geil. Wir haben mit Schildkröten getaucht Bannanaboot gefahren und ein Inselrundgang gemacht. Also wer nach Curacao geht muss den Ausflug machen.
Prachtige trip, zeker de moeite waard, zeker DOEN!
Alles van start tot einde prima in orde! Je wordt in de watten gelegd!
Eten,drinken en fruit is er in overvloed!
Strandbedjes, snorkeluitrusting en tips...
Heel vriendelijke, behulpvolle mensen!
Proficiat aan de crew van Mermaid!
Ze brengen de zon naar Klein Curacao ook al zou het er bewolkt zijn!

Het eiland zelf heeft een bounty-gehalte! Blauw water, witte stranden, mooie zee met riffen en drop-off. Veel visssen en op de koop toe schildpadden... ZALIG!
DOEN DUS!
Bedankt Mermaid!
Na 17 jaar opnieuw een dagje naar Klein Curacao. Een dag die in meerdere opzichten geweldig was. Het eiland is super maar de goede verzorging, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel hebben deze dag tot een onvergetelijke dag in onze vakantie gemaakt.
Kortom, Top Top Top.
Mannen, ga zo door !
Vielen Dank für den wunderschönen Tag und das absolut unvergessliche Ereignis.

Die Bilder können die Schönheit der Insel gar nicht beschreiben. Nettes Personal und leckeres Essen runden die Tour echt ab.

Wenn die Möglichkeit besteht, dann nutzt echt die Zeit und schaut es Euch an.

Curacao - ein Traum ;-)

Klein Curacao - ein Paradies!
4 maart
Een prachtige dag met de Mermaid naar Klein Curacao.
We hebben genoten van de tocht, eiland,ontbijt, bbq en niet te vergeten
de bemanning. Een echte aanrader. Bedankt!!!
15 maart.
Wat moeten we aan al deze mooie verhalen nog toevoegen. Dat ze waar zijn is wellicht het mooiste compliment wat we jullie kunnen geven.
Het hoeft dan ook geen betoog dat het meer dan de moeite waard was om met jullie mee te gaan.
Goed georganiseerd, een ingespeelde crew,op tijd, lekker eten, schitterende vaar tocht, mooi eiland en in prima gezelschap.
Maar een goed ondernemer is natuurlijk nooit tevreden. Cor heeft met zijn crew een platform aan zijn boot bedacht. Ook dat is weer professioneel aangebracht.
Bedankt voor de mooie dag en wij vertellen het voort.
Groet Antoinette en Harry
Nou zoals beloofd op de boot hier onze bevindingen van deze prachtige dag.
Het was voor ons de eerste keer dat we op Curacao waren en we hadden al gehoord van de uitstapjes naar klein Curacao.
Onze keuze was gevallen op de trip met de nieuwe boot Mermaid.
Deze prachtige boot brengt je naar een paradijsje. Super vriendelijk personeel, perfecte service, een heerlijk ontbijt op klein Curacao met luxe broodjes, de geweldig uitgebreide barbecue, uniek!!.
En dan niet te vergeten Conchita; je aanspreekpunt op dit eiland die verhalen verteld over dit eiland die je enorm zullen boeien.
Deze trip zullen wij niet gauw vergeten. Mermaid boat trips is de enige op dit eiland die een prive strand met mooie schaduwplekken en toilet accomodaties aanbiedt.
Ons uitstapje met jullie was geweldig. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is super!
Bij ons volgende bezoek aan Curacao komen wij zeker weer een keer terug bij Mermaid boat trips.
Bedankt!
Mijn neef en vriend zijn nog nooit eerder op Klein Curacao geweest. Dus was het hoog tijd om dit eiland te verkennen. Natuurlijk was Mermaid de beste optie. Heen met een splinternieuwe boot, Strandtent met voldoende schaduw, vriendelijke personeel, goed uitgebreide ontbijt en bbq s'middags... met een woord: fantastisch!!! Ik wil Cor en Veronica bedanken voor weer een geweldige dag!!!
Op zondag 8 januari 2012 om 06:45 uur aangekomen in de Caracasbaai. Wat was het druk. Het was namelijk ook "Fuikdag". Aan boord van de Mermaid werden we enthousiast ontvangen door het personeel en de koffie en thee stonden voor ons klaar. Vervolgens zijn we vertrokken richting 'klein Curaçao'. Na ongeveer 1,5 uur varen kwam 'klein Curaçao' in beeld en zagen we dat de "burgemeester van klein Curaçao" ons al stond op te wachten.

Op het eiland zijn we naar het strandpaviljoen van de Mermaid gebracht waar de "burgemeester van klein Curaçao" ons uitleg gaf over de regels, gebruiken en vooral al het moois van dit eiland. Daarna stond er een geweldig ontbijt voor ons klaar. Na het ontbijt kon een ieder doen wat hij graag zou willen doen en omstreeks 13:00 uur klok 'de ratel' Na het horen van dit geluid kwam iedereen weer terug naar het strandpaviljoen van de Mermaid waar een geweldige BBQ klaar stond. Er was van alles wat en alles was even lekker.

Daarna kon iedereen met de buik vol gegeten weer lekker gaan doen waar hij zin in had en omstreeks 15:30 klonk 'de ratel' weer. Nu was het geluid van de ratel niet zo leuk om te horen want nu hield het in dat de aftocht werd ingezet en dat we het mooie stukje paradijs moesten gaan verlaten. Om 16:00 uur ging de Mermaid terug naar de Caracasbaai. Onderweg nog vele mooie, minder mooie en leuke boten gezien. Het was immers "Fuikdag".

Na het afmeren van de Mermaid werden we zeer vriendelijk geholpen met het van boord gaan en zat een SUPER mooie dag er weer op.

Iemand die zegt dat hij iets te kort is gekomen tijdens deze trip heeft het echt aan zichzelf te verwijten.

JONGENS BEDANKT VOOR DEZE MOOIE DAG !!!!!!!!!