Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Na veel te lang niet op Klein Curacao te zijn geweest gisteren weer mee geweest. Na een rustige tocht heerlijk ontbeten en daarna via de vuurtoren naar de andere. kant van het eiland op zoek naar yuku pitten. Ze zeggen dat ze geluk brengen. Een gevonden en snel terug naar het beach house voor een verfrissend drankje. De lunch was weer geweldig uitgebreid en fantastisch. Na het eten in de hangmat liggen mijmeren en heerlijk gezwommen. De terugtocht ging eigenlijk te snel. Cor en bemanning het was een super dag en het zal nu niet zo lang duren voor we weer meegaan. Dank voor jullie geweldige service.
Afgelopen donderdag stond onze trip gepland naar Klein Curacao. Na vele verhalen van collega's en vrienden gingen we het zelf ontdekken. We werden aan boord vriendelijke ontvangen door de enthousiaste crewleden. De boottrip verliep rustig en we waren snel bij het onbewoonde eiland. Na een korte uitleg in 2 talen mochten we aan het ontbijt beginnen. Het ontbijt was simpel, maar voor ieder iets wat ze lusten. Eerlijk is eerlijk, toen ik dat strand en heldere water zag wilde ik meteen het water in ipv uitgebreid eten. Je krijgt standbedjes van de organisatie en de organisatie zit voor je klaar, mocht je vragen hebben.

We hebben schildpadden en vissen gespot, fantastisch! Erna kregen we een uirgebreide BBQ lunch. Heer-lijk! Goed verzorgd en veel keuze. Om 15.20 uur gingen we terug naar Curacao.

Ik ben erg verbrand op het eiland, meerdere crewleden attendeerde mij hierop. Aan boord zouden ze me Aloë Vera geven voor erop. Onderweg naar Curacao, kwam een crewlid mij zoeken met Aloë Vera om het te verzorgen. Als dat geen zorg en service is!

Al met al zijn wij dik tevreden over deze crew en raden het iedereen aan. Ze zijn professioneel, leuk in omgang en verzorgen alles goed. Top dag!
Afgelopen woensdag was het zover, we gingen naar klein Curaçao met de Mermaid. Op het afgesproken tijdstip werden we opgehaald met een heuse Rolls-Royce. Aan boord kregen we een heerlijke kopje koffie en de nodige uitleg. Na klein 2 uur varen kwamen we aan op Klein Curaçao waar een ontbijt op ons stond te wachten. Daarna heerlijk snorkelen zwemmen en relaxen op het parel witte strand. Een bezoekje aan de vuurtoren is zeker de moeite waard. Na een voortreffelijke bbq lunch verzorgd door de heren van de mermaid was het tijd om de vissen te voeren, persoonlijk vind ik dit iets te druk want knap visjes kijken was er niet bij. Wij hebben zeeschildpadden gezien en hebben genoten van een fantastische dag. Bedankt Mermaid dat wij jullie gast mochten zijn.
Walter een Simone
Een dag mee geweest met de mermaid.
Wat een geweldige dag was dit bemanning was vriendelijk en behulpzaam ontbijt op het prachtige klein curaçao wat top was. Snorkelen geweldig schildpadden gezien.het strand was prachtig wit .Strandbedjes werden er uitgedeeld schaduw plekken genoeg. S middags een uitgebreid bbq gehad bij het strandhuis wat in 1 woord geweldig was en heerlijk.
Echt een aanraden als je op curaçao bent. Wij geven deze dag een dikke 10 👍
Vandaag na eerdere enthousiaste verhalen, met Mermaid tours de trip gemaakt naar Klein Curacao. Het was een topdag. We werden s ochtends vroeg opgehaald met een heuse limo, (Rolls Royce !)naar zeggen van de eigenaar ooit eigendom van de sultan van Brunei... daarna aan boord gegaan voor de 2 uur durende tocht naar het eiland. Daar een topdag gehad, met eerst ontbijt daarna bbq-lunch en de hele dag koele drankjes. Met snorkelen veel visjes gespot en zelfs een zeeschildpad ! Ongeveer 17.15u weer terug. Een echte aanrader deze trip met Mermaid! Dank aan de bemanning en de prima verzorging!
Fantastische dag gehad die voorbij was voor we er erg in hadden. Eten, drinken en faciliteiten erg goed verzorgd. Er is genoeg voor iedereen. Personeel erg kundig en klantgericht. Een absolute must voor iedereen die naar Curaçao op vakantie gaat!
Geweldige trip , goed verzorgd en vriendelijke hulpvaardige crew.
Het was een fantastische dag...geheel verzorgd!
Complimenten voor het hele team!
Een heerlijke bbq...
Drinken was ook goed verzorgd
Kortom je moet dit meemaken!
Paradijs in werkelijkheid,wij hebben genoten van de hele dag..

Wat een onvergetelijke dag hebben wij gehad op klein curacao.. Alles is tot in de puntjes geregeld door het personeel van de mermaid!

Geweldige service dat je opgehaald kan worden vanaf je resort, onderweg goede begeleiding en hulp voor mensen die zeeziek worden. Uitleg wat er allemaal te beleven valt op klein curacao!

klein curacao is prachtig met het mooie witte zandstrand en het kristalheldere water, het snorkelen met de zeeschilpadden is een hele belevenis en het strandhuis ziet er top uit en is goed onderhouden met alles erop en eraan. (nette toiletten, strandbedjes genoeg, een uitkijkpunt over het gehele eiland, een douche en kleedhokjes)
Drinken en eten meer dan voldoende en het smaakte echt heerlijk allemaal!
Wat een top service.. een geheel verzorgende dag, waarbij het werkelijk aan niets ontbrak!
En om op zo'n eiland ook nog ten huwelijk gevraagd te worden, maakt deze geweldige dag toch wel helemaal compleet!!

Bedankt Personeel van mermaid boattrips voor deze onvergetelijke dag! Als wij weer naar Curacao komen, gaan we zeker weer mee!
Today our family of six had a fabulous experience on the Mermaid. All crew were exceptionally helpful and friendly. The food was fantastic and atmosphere was safe and relaxed. I give the Mermaid a big thumbs up and thank you for an unforgettable day.