Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Op 30 december 2011 vertrokken we om 7.15 uur vanuit carracasbaai voor de tocht naar klein curacau.De ontvangst was zeer hartelijk met koffie en thee.Na ongeveer 1.5 uur varen kwamen we aan bij het eiland,toen iedereen aan wal was gebracht werd er een lekker en overvloedig ontbijt geserveerd.Na het ontbijt kan je het eiland verkennen of heerlijk op de ligbedden in de zon vertoeven.Om 12.30 uur ging de toeter van de boot voor een ongelofelijke BBQ ( zo maak je hem thuis niet)voor de liefhebbers kan je daarna een ritje maken op de banaan.Om 16.00 uur word er aangevangen met de terugreis.Om ongeveer om 17.30 uur waren we weer aan land.Al met al een overgetelijke dag,waarbij de bemanning een dikke 10 ontvangen voor hun inzet,behulpzaamheid,en de kok voor zijn kookkunst!!!!! Dit is echt een aanrader!!!!!!!!
Heb het erg leuk gehad vandaag!! Nadat ik al 50 jaar op Curacao woon heb ik eindelijk besloten om samen met mijn 2 dochters een trip te maken naar klein Curacao!! We hebben genoten. Je kan mijn foto album over deze trip bekijken op mijn FB profiel: Hoda Henriette. Ik kan een ieder aanraden deze trip te maken, het is echt de moeite waard.
Cor & Veronica allereerst van harte proficiat met jullie nieuwe aanwinst.Ziet er prachtig en comfortabel uit.
Wij verheugen ons om in maart a.s.verder een keertje gebruik
te maken o.m. met Patrick & Mireya hun beider verjaardag.
Veel succes en een behouden vaart toegewenst vanuit het natte
en koude Flushing.Groetjes Piet & Marianne
Hi Cor en Veronica. Wat een prachtige boot!!!!!!!! Ik heb altijd erg genoten van de trips met jullie maar nu moet het helemaal top zijn :)
Dus...misschien tot gauw X
Prachtig schip, op een prachtig eilandje, succes!!
Home Sweet Home Curacao
Patrick, Anja & Jacco
Cor en Veronica, van harte met jullie nieuw super schip!
Een maand later.......A trip to Paradise... Klein Curacao!
Eerste trip met de nieuwe Mermaid
Het is en blijft bijzonder.

Robert en Janine
Hallo Cor, Veronica en crew gefeliciteerd met de nieuwe boot en het 25 jarige bestaan van de Mermaid. Komt er nog een foto op de site van de nieuwe boot???
We zien jullie weer in februari. Have fun,good luck and go on
Trouwen op klein Curaçao was idyllisch, fantastisch en super romantisch! Deze dag is onvergetelijk geworden.Hierbij willen wij Gerben, John,Ron, Cochita, Daniel en alle mensen achter de schermen bedanken voor het de perfecte verzorging en gezelligheid.
Het was super. Bedankt voor de leuke dag op klein Curacao.
Hello,I have been to some beautiful beaches,but Klain Curacao made my mouth drop,it was just so peaceful.The beauty of the clear blue water and the white sand and the landscaping was awesome!You can't trade peaceful surrounding like that for nothing in the world, the crew of the Mermaid was just great, they made everyone feel very welcome, and the food, oh my lord...yum yum!! I have a friend in Barbados, I said "babe, Barbados has some beautiful beaches, but I have to move tough's beaches to slot number 2 now, and put Klain Curacao in slot number 1; she just laughed at me, but I was serious. I will be back next year...thanx for a wonderful time!!