Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Tot in maart :D dan ga ik zeker weer mee :) Groeten daar voor al het personeel.
groeten Ezra (broertje van daniel)
Het tripje naar Klein Curacao dreigde aan onze neus voorbij te gaan... Door jullie inzet hebben wij zondag alsnog heerlijk kunnen genieten van het bounty eiland! Super bedankt!!!! Hartelijke groeten, ook aan Robin voor de geweldige relaxte dag. Cristiane & Monica
Super super super!!! Merci guys!
Heren van de Mermaid,

Veel dank voor een onvergetelijke dag naar een heelijk eiland. Ik heb er enorm van genoten dat ik mee mocht sturen en samen met mijn broer in de motorboot mee mocht varen. Helemaal top!

Stijn
Hallo allemaal, het is even geleden maar niet vergeten! Mis die eiland nog steeds, hoop dat alles naar wens gaat op Dushi klein en groot Curacao. Groetjes Grote Maurice
Wauw! BOUNTY ISLAND!!! Was echt super trip vorige week! Bedankt voor het alles!
heeeeel lekker BBQ gegeten, cola met ijsblokken :) een woord is geweldigggg!

Iedereen zijn er niet geweest, gewoon doen boeken met mermaid!

Groetjes uit achterhoek

Sjoerd
De 2 uur durende vaartocht naar Klein Curacao ( ik heb bijna 2 uur gestaan omdat ik me dan minder misselijk voelde) was het zeker waard om dit onbewoonde eiland te bezoeken. Het is er prachtig. Een heerlijk ontbijt, geweldige BBQ, snorkelen en mooie vissen en schildpadden spotten, behulpzaam personeel, alles om deze dag onvergetelijk te maken, niet in de laatste plaats door Cochita.........Een aanrader voor iedereen!!

Vanuit Nederland de boat trip naar Klein Curcacao al geboekt. Eenmaal aangekomen in Willemstad nog even een telefoontje gepleegd naar Mermaid om de boeking nogmaals te bevestigen.
En we hebben zeker geen spijt gehad dat we met Mermaid naar Klein Curacao gevaren zijn. Alles was zeer goed geregeld, keurig opgehaald door een taxi vanaf ons hotel om 06.15u. Ook heeft Mermaid een prima onderkomen op Klein Curacao, wat wel nodig was toen we aankwamen, want het regende pijpenstelen! Gelukkig dreef de bui snel over en konden we heerlijk op de ligbedden onder de parasol genieten van de zon. (Volgens mij de enige organisatie die over eigen ligbedden en parasols beschikken).
Een geweldige lunch (uitgebreide bbq) was inbegrepen.
En voor Conquito (hopelijk goed gespeld?), ik heb een snorkelset voor links- en rechtshandigen gekocht hahaha.
Dit bericht is voor Reginald Juliana!!

Na een omslachtige autotrit waar we van her en der werden gestuurd zijn we uiteindelijk toch bij de boot beland maar deze was helaas al uitgevaren. Gelukkig heeft de eigenaar de boot teruggevloten en werden we nog met 4 dames in de boot gehezen, helaas hebben we geen dolfijnen mogen zien omdat wij aan de verkeerde kant van de boot zaten maar heb ik wel een hele mooie en lieve man gespot!!Na een boottocht van 2 uur kwamen we aan op klein curacao, wat voor sommige een hele opluchting was en doken als zeemeerminnen het heerlijke water in! daarna heerlijk ontbeten. Met een heel voldaan gevoel kijken wij terug op een geweldige dag op klein curacao. Blijf van Juliaantje af. liefs van 4 zeemeerminnen
Realmente una experiencia única (11/02/2011). Todos muy amables y divertidos aunque lo único es que por mi falta de Ingles y su Falta de Español no pudimos comunicarnos muy bien, pero allí se hizo lo que pudo ;-). En la Isla el paisaje excepcional, de verdad es un paraíso. El personal muy atento de las necesidades de todos. Saludos a todos y en especial al Sr. que hizo la barbacoa que olvide su nombre. Con el fue con quien si pudimos comunicarnos, también una persona muy atenta. En general un viaje que nunca olvidare. Obviamente estaremos de regreso. Muchas gracias.