Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

15 maart.
Wat moeten we aan al deze mooie verhalen nog toevoegen. Dat ze waar zijn is wellicht het mooiste compliment wat we jullie kunnen geven.
Het hoeft dan ook geen betoog dat het meer dan de moeite waard was om met jullie mee te gaan.
Goed georganiseerd, een ingespeelde crew,op tijd, lekker eten, schitterende vaar tocht, mooi eiland en in prima gezelschap.
Maar een goed ondernemer is natuurlijk nooit tevreden. Cor heeft met zijn crew een platform aan zijn boot bedacht. Ook dat is weer professioneel aangebracht.
Bedankt voor de mooie dag en wij vertellen het voort.
Groet Antoinette en Harry
Nou zoals beloofd op de boot hier onze bevindingen van deze prachtige dag.
Het was voor ons de eerste keer dat we op Curacao waren en we hadden al gehoord van de uitstapjes naar klein Curacao.
Onze keuze was gevallen op de trip met de nieuwe boot Mermaid.
Deze prachtige boot brengt je naar een paradijsje. Super vriendelijk personeel, perfecte service, een heerlijk ontbijt op klein Curacao met luxe broodjes, de geweldig uitgebreide barbecue, uniek!!.
En dan niet te vergeten Conchita; je aanspreekpunt op dit eiland die verhalen verteld over dit eiland die je enorm zullen boeien.
Deze trip zullen wij niet gauw vergeten. Mermaid boat trips is de enige op dit eiland die een prive strand met mooie schaduwplekken en toilet accomodaties aanbiedt.
Ons uitstapje met jullie was geweldig. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is super!
Bij ons volgende bezoek aan Curacao komen wij zeker weer een keer terug bij Mermaid boat trips.
Bedankt!
Mijn neef en vriend zijn nog nooit eerder op Klein Curacao geweest. Dus was het hoog tijd om dit eiland te verkennen. Natuurlijk was Mermaid de beste optie. Heen met een splinternieuwe boot, Strandtent met voldoende schaduw, vriendelijke personeel, goed uitgebreide ontbijt en bbq s'middags... met een woord: fantastisch!!! Ik wil Cor en Veronica bedanken voor weer een geweldige dag!!!
Op zondag 8 januari 2012 om 06:45 uur aangekomen in de Caracasbaai. Wat was het druk. Het was namelijk ook "Fuikdag". Aan boord van de Mermaid werden we enthousiast ontvangen door het personeel en de koffie en thee stonden voor ons klaar. Vervolgens zijn we vertrokken richting 'klein Curaçao'. Na ongeveer 1,5 uur varen kwam 'klein Curaçao' in beeld en zagen we dat de "burgemeester van klein Curaçao" ons al stond op te wachten.

Op het eiland zijn we naar het strandpaviljoen van de Mermaid gebracht waar de "burgemeester van klein Curaçao" ons uitleg gaf over de regels, gebruiken en vooral al het moois van dit eiland. Daarna stond er een geweldig ontbijt voor ons klaar. Na het ontbijt kon een ieder doen wat hij graag zou willen doen en omstreeks 13:00 uur klok 'de ratel' Na het horen van dit geluid kwam iedereen weer terug naar het strandpaviljoen van de Mermaid waar een geweldige BBQ klaar stond. Er was van alles wat en alles was even lekker.

Daarna kon iedereen met de buik vol gegeten weer lekker gaan doen waar hij zin in had en omstreeks 15:30 klonk 'de ratel' weer. Nu was het geluid van de ratel niet zo leuk om te horen want nu hield het in dat de aftocht werd ingezet en dat we het mooie stukje paradijs moesten gaan verlaten. Om 16:00 uur ging de Mermaid terug naar de Caracasbaai. Onderweg nog vele mooie, minder mooie en leuke boten gezien. Het was immers "Fuikdag".

Na het afmeren van de Mermaid werden we zeer vriendelijk geholpen met het van boord gaan en zat een SUPER mooie dag er weer op.

Iemand die zegt dat hij iets te kort is gekomen tijdens deze trip heeft het echt aan zichzelf te verwijten.

JONGENS BEDANKT VOOR DEZE MOOIE DAG !!!!!!!!!
Op 30 december 2011 vertrokken we om 7.15 uur vanuit carracasbaai voor de tocht naar klein curacau.De ontvangst was zeer hartelijk met koffie en thee.Na ongeveer 1.5 uur varen kwamen we aan bij het eiland,toen iedereen aan wal was gebracht werd er een lekker en overvloedig ontbijt geserveerd.Na het ontbijt kan je het eiland verkennen of heerlijk op de ligbedden in de zon vertoeven.Om 12.30 uur ging de toeter van de boot voor een ongelofelijke BBQ ( zo maak je hem thuis niet)voor de liefhebbers kan je daarna een ritje maken op de banaan.Om 16.00 uur word er aangevangen met de terugreis.Om ongeveer om 17.30 uur waren we weer aan land.Al met al een overgetelijke dag,waarbij de bemanning een dikke 10 ontvangen voor hun inzet,behulpzaamheid,en de kok voor zijn kookkunst!!!!! Dit is echt een aanrader!!!!!!!!
Heb het erg leuk gehad vandaag!! Nadat ik al 50 jaar op Curacao woon heb ik eindelijk besloten om samen met mijn 2 dochters een trip te maken naar klein Curacao!! We hebben genoten. Je kan mijn foto album over deze trip bekijken op mijn FB profiel: Hoda Henriette. Ik kan een ieder aanraden deze trip te maken, het is echt de moeite waard.
Cor & Veronica allereerst van harte proficiat met jullie nieuwe aanwinst.Ziet er prachtig en comfortabel uit.
Wij verheugen ons om in maart a.s.verder een keertje gebruik
te maken o.m. met Patrick & Mireya hun beider verjaardag.
Veel succes en een behouden vaart toegewenst vanuit het natte
en koude Flushing.Groetjes Piet & Marianne
Hi Cor en Veronica. Wat een prachtige boot!!!!!!!! Ik heb altijd erg genoten van de trips met jullie maar nu moet het helemaal top zijn :)
Dus...misschien tot gauw X
Prachtig schip, op een prachtig eilandje, succes!!
Home Sweet Home Curacao
Patrick, Anja & Jacco
Cor en Veronica, van harte met jullie nieuw super schip!
Een maand later.......A trip to Paradise... Klein Curacao!
Eerste trip met de nieuwe Mermaid
Het is en blijft bijzonder.

Robert en Janine