Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Greetings,

I really enjoyed my recent trip to Klein Curacao on the Mermaid. The boat trip was fun, the food was great, the beachhouse and facilities were clean and nice, and the beach was beautiful! Thanks for a great time.
Misschien een beetje late reactie maar wij waren op klein curacao in september 2004,6 jaar later denken wij nog met het grootste genoegen terug aan deze dag.
Mijn vriendin schildert en heeft een schilderij van de vuurtoren daar gemaakt.
I visited Klein Curacao with Mermaid in 2007. The trip was very memorable! Awesome white sandy beach, warm water and great underwater visibility. The trip towards the island I will never forget, accompanied by a school dolphins we were safely piloted to the island.

Thanks for the great time!
Wat was afgelopen Mei toch weer enorm gezellig en top bij jullie! We missen Curacao en jullie! Gelukkig komen we in December weer naar Curacao toe en gaan we zeker weer met jullie mee naar het paradijs!

Liefs Maria en Melvin
Net terug van onze heerlijke vakantie in Curacao willen wij graag de bemanning etc. van Mermaid Boat Trips bedanken voor alle goede zorgen en deze heerlijke ervaring om een dag op Klein Curacao te mogen verblijven! Het was geweldig, heerlijk eten & drinken, heel erg goed verzorgd! Onze complimenten! Tot ziens! Peter & Diane.
Mensen,

Dit is waarlijk een schitterende ervaring op een echt bountyeiland, witte stranden, blauwe zee en lucht, schildpadden, vissen, lekker eten en veel te zien. Ronduit geweldig en mensen van de Mermaid, dank voor een geweldige dag.

Zeer zeker ook voor kinderen een geweldige ervaring

Groeten,
Edwin, Martine, Chelsea en Joelle
Wat een fantastische ervaring!
Onze eerste dag op Curacao werden we netjes door Mermaid met taxi opgehaald bij het hotel.
De bootrip was ruig, de leuke opmerking "vissen voeren" werd bij mij helaas werkelijkheid. Ik heb ze uitgebreid gevoerd. Ik ben er stiekem toch de hele dag een beetje vanslag door geweest.
Maar alles maakt het goed wat Mermaid Boat Trips heeft verzorgd.
Mijn complimenten! eerlijk waar zoiets moois hebben we nog nooit mee gemaakt, zo speciaal om op een onbewoond eiland te kunnen snorkelen met schildpadden. Het genieten van een Perfecte BBQ. een heerlijke lunch en zon strand en een azuur blauwe zee.
Een blauwe horizon hoe ver je maar kunt kijken.
Deze trip moet je gedaan hebben als je op Curacao bent.
Ondanks mijn nare ervaring tijdens de boottrip dacht ik nooit meer op een bootje te gaan varen... Aangezien ik nu met veel smachtterug kijk naar de foto's, zullen we waarschijnlijk de volgende keer toch weer van de partij zijn.
Een onvergetelijke ervaring!

Bedankt Mermaid voor deze super dag, en goede verzorging!

Groetjes Patrick & Melanie uit Nederland.

Hallo.

We zijn woensdag thuisgekomen uit Curacao,de laatste dag op Klein Curacao doorgebracht.Wat een prachtig plekje.Azuur blauwe zee,lekker eten en hele mooie foto's gemaakt.Waneer je naar Cura gaat moet je zeker Klein gaan bezoeken. De reis per boot er naar toe is op zich al een belevenis.Wanneer je op het eiland(je) aankomt waan je je echt in een andere wereld.Een aanrader!!!

Ada,Henk en Liesbeth Waterweg
Alweer ruim een half jaar geleden, zijn wij met jullie mee geweest naar Klein Curaçao. Een ervaring waaraan wij met regelmaat terug denken. Wat was het geweldig! Heerlijk deinen op de golven van de wilde zee. Op Klein Curaçao hebben jullie het perfect voor elkaar. Mooie beschutting tegen de zon, en een heerlijk lunch met al dat verse fruit.. Wij hebben echt genoten bij jullie, en vertellen het aan iedereen die naar Curaçao gaat.
Blijf genieten van jullie mooie werk!

Groetjes uit Spakenburg!!
Pauline en Robert Jan
HE Cor,

Ons gezin heb de trip met julie op 19 februari naar klein curacao als geweldig ervaren. het eten was fantastisch. Mijn complimenten naar de bemaning van de veronica die mijn drie jarige dochter in zijn armen nam toen mijn vrouw en dochter zeeziek werdt. maar dit mocht de pret niet drukken. Helas geen sticker van julie.

zodra wij weer komen dan zeker weer mee met de mermaid (veronica)

groet

Peter, Dianne, Joyce, Quinten en Britney Ophorst