Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Hallo lieve mensen,

Wij komen er weer aan, nog een paar nachtjes slapen en dan zijn wij weer van de partij. Dit maal nemen wij twee familieleden mee en laten wij ze kennismaken met de geweldige trip naar het Paradijs. Wij verheugen ons er erg op.

tot volgende week!!

Liefs Maria & Melvin

Ahoy Mermaid,

Gisteren, 24-11-2010, hebben wij op aanraden van onze de trip met Mermaid naar Klein Curacao gemaakt. Het was een fantastische ervaring. Alles tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd door de bemanning van de Mermaid. Een uitgebreid ontbijt en 's-middags een heerlijke BBQ. Een prachtig strand en een azuurblauwe zee. Kortom: een fantastische gebeurtenis. Wij kunnen een ieder die Curacao bezoekt de trip naar Klein Curacao met - uiteraard - de Mermaid van harte aanbevelen. Bij een volgend bezoek aan Curacao zullen wij zeker weer voor deze trip boeken.

Met vriendelijke groet en met dank voor deze fijne dag,
Corrie, Bas en Marieke
Beste crew van de Mermaid

Dank jullie wel voor de geweldige dag die wij 12 november 2010 met jullie gehad hebben. Met de Mermaid naar Klein Curacao. Ook al had orkaan Thomas wat van het zand weggeslagen het was een prachtig eiland. Het water was kraakhelder. Ons doel was om te duiken bij Klein Curacao.

Nadat we aangemeerd hadden konden we met het de zodiac aan land worden gebracht of zwemmen. Dat lieten wij ons natuurlijk geen twee keer zeggen en al snel lagen we in het kristal heldere water.

Na een heerlijk ontbijt moesten we terug naar de boot voor ons klaar te maken voor de eerste duik. We werden een stukje noordelijk van de Mermaid uit de zodiac gezet. Langs een mooie koraalwand met een hoop vis en ander mooi spul kwamen we weer uit bij de Mermaid.

Liefdevol stond de crew ons op te wachten om ons aan boord te hijsen. Op ons gemak konden wij de uitrusting voor de twee duik in orde maken. Maar eerst een heerlijke BBQ nuttigen, die door de crew was verzorgd. We hebben heerlijk gegeten. Voldaan zijn we op het strand even gaan zonnen. Om 14:15 was het weer tijd om naar de Mermaid terug te gaan voor de tweede duik. Nu werden we zuidelijker van de Mermaid gedropt. Weer een mooie wand en als klap op de vuurpijl een schitterende schilpad kwam langs om te vragen of we het naar ons zin hadden bij de Mermaid. Dat hadden we zeker! We moesten uiteindelijk terug naar de Mermaid. Nadat de duikspullen waren opgeruimd kwam de rest van het gezelschap aan boord. Deze mensen hadden niet gedoken maar een dagje strand gedaan. Zij keken al net zo vrolijk en blij als wij deden.Kortom iedereen had een geweldige dag gehad. De crew had iedereen heerlijk verwend en zo gingen we moe maar voldaan weer terug naar Curacao. Toen we wegvoeren ging het lied van Vera Linn door mijn hoofd. 'We'l meet again.'We komen zeker terug dat is een ding wat zeker is mede dankzij de crew van Mermaid.

John Henries Ron Leonne Desiree
Lieve Cor en Veronica,

Naast jullie prachtige trip naar klein Curacao waar we met onze groep van 37 personen onwijs hebben genoten willen we jullie en de rest van de bemanning heel erg bedanken voor het vervoer van onze gasten naar de trouwlocatie. Mede door jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad en hebben we iedereen kunnen laten voelen dat een dagje weg met de Mermaid altijd gegarandeerd genieten is!
Dat wij ons bij jullie en op jullie prachtige eiland erg thuis voelen wisten jullie al maar onze wens dit aan al onze gasten over te brengen is zeker gelukt!

Tot snel XXX Corne en Astrid
Greetings,

I really enjoyed my recent trip to Klein Curacao on the Mermaid. The boat trip was fun, the food was great, the beachhouse and facilities were clean and nice, and the beach was beautiful! Thanks for a great time.
Misschien een beetje late reactie maar wij waren op klein curacao in september 2004,6 jaar later denken wij nog met het grootste genoegen terug aan deze dag.
Mijn vriendin schildert en heeft een schilderij van de vuurtoren daar gemaakt.
I visited Klein Curacao with Mermaid in 2007. The trip was very memorable! Awesome white sandy beach, warm water and great underwater visibility. The trip towards the island I will never forget, accompanied by a school dolphins we were safely piloted to the island.

Thanks for the great time!
Wat was afgelopen Mei toch weer enorm gezellig en top bij jullie! We missen Curacao en jullie! Gelukkig komen we in December weer naar Curacao toe en gaan we zeker weer met jullie mee naar het paradijs!

Liefs Maria en Melvin
Net terug van onze heerlijke vakantie in Curacao willen wij graag de bemanning etc. van Mermaid Boat Trips bedanken voor alle goede zorgen en deze heerlijke ervaring om een dag op Klein Curacao te mogen verblijven! Het was geweldig, heerlijk eten & drinken, heel erg goed verzorgd! Onze complimenten! Tot ziens! Peter & Diane.
Mensen,

Dit is waarlijk een schitterende ervaring op een echt bountyeiland, witte stranden, blauwe zee en lucht, schildpadden, vissen, lekker eten en veel te zien. Ronduit geweldig en mensen van de Mermaid, dank voor een geweldige dag.

Zeer zeker ook voor kinderen een geweldige ervaring

Groeten,
Edwin, Martine, Chelsea en Joelle