Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

het was perfect ik woon normaal op curacao en me tante kwam op bezoek dus we wouden eerst met de bounty gaan maar die ging niet varen op die dag dus hebben we d mermaid gekozen welekker begroet met kofie en thee en toen we daar aan kwamen schrok iedereen zich te pletter want er war we honderden heramiet kreeftjes ze ook leake activiteiten en lekkere eten .
Na een redelijk onstuimige tocht kwamen we op 15 november aan op het schitterende eilandje met slechts zijn vuurtoren en enkele hutjes. Waar iedereen op gehoopt had gebeurde, een hele groep dolfijnen zwom het laatste stuk met ons mee. Werkelijk schitterend! De tijd ging veel te snel. Na een heerlijk ontbijt, perfect verzorgde barbeque en heel veel moois onder water waaronder enkele prachtige zeeschildpadden, was het alweer tijd om terug te varen. Tijdens ons volgende bezoek aan curacao zullen we zeker weer een dag met de Mermaid door gaan brengen! Bedankt!
Wij zijn vandaag met de mermaid naar kl curacao geweest(19-10-2009) en het was fantastisch. Hoge boeg golven dus helemaal nat op de heen reis,schitterend. Toen een ontbijt op het eiland met koffie en thee etc.S middags een heerlijke goed verzorgde bbq. Daarna bananariding wat ook erg leuk was en helaas daarna weer naar het appartement.Het was allemaal perfect geregeld, helemaal af, complimenten!! grtn Corrie
Een april (geen) grap zijn we met de Mermaid naar klein curacao geweest een hele fijne dag. Goed eten en drinken!!!. Ook de rest van ons verblijf op curacao was prima onderleiding van onze gitsen Cor en Veronica. Het leugen bankje, spaansewater,zeilclub Brakkeput,en C&A en de westpunt. Heel erg bedankt namens Jan willem, Jaap, Reind, jan en Wiene.
Zondag 5 april 2009 zijn we met de Mermaid naar Klein Curacao gevaren. Het was wederom, net als 4 jaar geleden, een fantastische dag. Duurt ongeveer 2 uur met de boot en onderweg zagen we vliegende vissen en zelfs dolfijnen die met ons mee zwommen. Eenmaal op het eiland aangekomen ontbrak het ons aan niets, 's morgens ontbijt en 's middag een uitgebreide BBQ.
Verder was het genieten van het mooie strand en werkelijk super blauwe en heldere zee, waar we nog zeeschildpadden hebben gespot tijdens het snorkelen. Samen met Ronald, Jose, Monique en Arnout heb ik een top dag gehad. Absoluut doen als je de kans krijgt!
Hallo crew van de Mermaid en kokkie.

Het begon met bewolking en een stevige plensbui voor klein curacao, maar tegen twaalf uur kwam daar verandering in.
Het ontbijt van lekker en de lunch(BBQ) goed verzorgd en mooi opgemaakt, compliment voor de kok.
Het is voor ons een geweldige dag geweest, en misschien tot volgend jaar.

Groetjes Mart en Marjo
Vriend: wij komen op 9 mei naar curacoa en verheugen ons om je te ontmoeten.Als jij er nu voor zorgt dat de biertjes koud staan , dan komt het allemaal zeker in orde. we gaan zeker een dagje met je mee naar klein curacoa.Als er iets is wat we voor je mee kunnen nemen dan hoor ik dat van je.We kijken er erg naar uit.Hopelijk gaat het inmiddels weer wat beter met je gezondheid. Hartelijke groeten ook aan Veronica van Beert, Geertjen,Martin en Henny
Op woensdag 18 februari j.l. zijn we met vier oud mariniers met jullie mee gevaren naar klein Curaçao.
Het was een onvergetelije dag we hebben volop genoten van het eiland maar vooral van de fantastiche service op het eiland.
De BBQ was meer dan geweldig en de ijskoude polartjes waren ook niet te versmaden.
Als er bekende van mij naar Curaçao gaan dan zal ik de trip met de Marmaid van harte aanbevelen.

Ayo.
Rob van der Boom.
Beste mensen van de Mermaid.

Afgelopen vrijdag (20-02-09)ben ik met man, zoon en schoonzus met zoon (Zij wonen op Curaçao) met jullie mee geweest en heb genoten.
Mijn zoon en ik hebben heerlijk gedoken!! En ontbijt en lunch (bbq) waren heerlijk!!
Afgelopen maandagochtend zijn wij weer in Nederland aangekomen, en met al die regen en kou hier willen we eigenlijk maar een ding,: Terug naar Curaçao en weer met de Mermaid naar Klein Curaçao!!
Hartelijk dank voor de onvergetelijke dag die jullie ons bezorgd hebben!
We hopen ooit nog eens te komen!

Groetjes Anjelies Boezewinkel.
ben al weer ff terug in putten ciy denk met weemoed terug aan die fijne dagen op de mermaid en klein curacao groetjes allemaal vanuit het koude putten,
de terugreis vond ik altyd ook zeer prettig hopenlijk tot snel
wederziends groeten