Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Ik was even het gelukkigste mens op aarde...Ik had samen met mijn gezin een topdag op de Mermaid en op klein curacao! Eigenlijk wilde ik helemaal niet meer terug naar huis....
Ik koester mooie herinneringen en bekijk iedere dag mijn fotootjes...ze zijn haast te mooi om waar te zijn. Ik weet het zeker; het duurt niet lang meer voordat we weer mee gaan!!
Ps; hartstikke bedankt nog voor de rode aansteker!!
Hallo allemaal,

Wij wonen hier sinds juni 2007 en blijven 3 jaar hier wonen.
Nu ik al jullie reacties lees ben ik helemaal enthousiast geworden. Mijn vriend is volgende week jarig en ik denk dat ik hem zo'n dag kado doe. Voor degene die nog gaan, heel veel plezier en geniet!!!

Brenda
Hallo dan, leuk jullie enthousiaste verhalen te lezen, We komen volgende week met z'n zessen en na al de mooie foto's kunnen we bijna niet wachten en zullen deze trip vast en zeker ook gaan maken....tot de volgende week dan maar!!!!
Hier een berichje uit een koud en herfstachtig Nederland, we zijn weer helemaal ontwaakt uit onze droom...klein Curacao was geweldig, we hebben het geweldig gehad met jullie! groeten Martin & Helma
Hallo allemaal,

Ik ben in mei naar klein Curacao geweest met drie andere meiden, in 1 woord helemaal fantastisch, echt adembenemend mooi..Zeker een aanrader! Een dag om nooit meer te vergeten..

Groetjes, Kirsten Zijlstra
Nou de verhalen klinken erg goed. We komen in oktober naar jullie toe en ben heel erg benieuwd.

tot dan

groetjes
Het was de leukste dag van mijn vakantie! De reis er naar toe was doorzetten (meer voor de anderen dan voor mij, gelukkig.....).
Heerlijk aan het strand gelegen, gesnorkeld, gewandeld, gelachen, gegeten en vooral genoten! Ik hoorde bij thuiskomst dat mijn ouders dit niet hebben gedaan vorig jaar. Das dom.... hahaha.

Ik wil iedereen heel erg bedanken, met name mijn grote vriend (kan zijn naam helaas niet schrijven, beetje moeilijk), maar het is de BBQ chef.

Bedankt voor de onvergetelijke dag en mocht ik weer in de buurt zijn, ik ga zeker weer een dagje mee!

Liefs Tiana
Hallo bemanning van de mermaid,
Wij (mijn dochters en ik) zijn in juli mee geweest op de mermaid. Het was echt heerlik (ondanks dat mijn dochters nogal een heftige heenreis hadden). Een heel mooi strand, heerlijk water, mooi snorkelen. Een leuke trip met de banana en lekker eten. Bedankt voor deze fantastische dag en de gezellige terugreis. Als ik nog een keer naar Curacao kom zal ik zeker weer mee gaan.
Groetjes, Petra, Daphne en Esmee
In 2003 ben ik er al eens geweest, en inderdaad, zo dicht bij het paradijs ben ik nog nooit geweest.
In oktober dit jaar gaan we weer, ik kan haast niet wachten om dit ook met mijn reisgenoot te delen. Misschien verstop ik me wel om pas na een paar dagen weer tevoorschijn te komen. Voel ik me even Robinson Crusoe op zoek naar vrijdag!
afgelopen vrijdag zijn we met de mermaid naar klein curacao gevaren.We hebben een onvergetelijke dag beleefd op dit eiland.
Een dikke "dank je wel" voor de perfecte service en heerlijke drank en eten met overheerlijke bbq. Een aanrader als je op ci-uracao verblijt