Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Het was een super dag! Zeer vriendelijke en behulpzame bemanning. Complete en lekkere bbq inclusief frisdrank, bier, wijn. Prachtige stranden en voldoende schaduwplaatsen. Wij hebben genoten!
Wij zijn op zondag 14 augustus meegegaan met de Mermaid naar Klein Curaçao. Het was een geweldige dag mede dankzij het feit dat de bemanning mijn man, die slecht ter been is, heeft geholpen om van het schip in een rubberboot te komen om zo aan land te komen. Zelfs de rolstoel ging mee. Aan land werd hij met een tractor naar het geweldige beach house gebracht. Terwijl mijn dochter en ik aan het snorkelen waren, werd hij constant voorzien van een drankje door het personeel van de Mermaid. De bbq was geweldig. Enorm genoten van het lekkere en super verse fruit. Vooral de ananas smaakte voortreffelijk. Petje af en bedankt voor de heerlijke dag.
En inderdaad een 'primatourtje' op de heenweg helpt.
Super dag gehad met deze boottrip! Alle goede verhalen kloppen ook echt! Erg vriendelijke bemanning. Heenreis gewoon primatour tabletje innemen. Eiland is heel mooi, ook snorkelen kun je er uitstekend. Na tip bemanning zelfs schildpadden gespot. Eten en drinken was plenty en erg lekker. Gewoon top, een tien!
Het was weer een geweldige dag met de mermaid. Alles is goed verzorgd.
De bemanning is heel aardig en behulpzaam.
Als je op klein aankomt is het echt een paradijs.
We hebben gesnorkeld met schildpadden.
Van de boot afgesprongen en heerlijk in de zon gelegen op het vlot.
Het eten en drinken was helemaal top.
Echt weer een leuke dag gehad daar kunnen we leuk op terug krijgen.
Kan dit iedereen aanraden! Super dag gehad vooral door de zeer behulpzame en vriendelijke bemanning! Het eiland is prachtig wandelen/zwemmen/snorkelen of gewoon heerlijk relexen.
Ook is het fijn dat je een all-in prijs betaald, je weet precies waar je aan toe bent.

Een tip. Heb je erg last van wagenziekte/zeeziek dan zou ik iets anders leuks op het eiland gaan doen, de heenreis is best heftig.

Alles bij elkaar geef ik deze dag een dikke 10! En dat komt niet door het prachtige witte strand of het fantastische eiland, maar door een geweldig vriendelijke bemanning!

Gr

Erwin
Echt een aanrader!
Top crew een fantastische organisatie.
Van a tot z genieten.

Danny en Mandy
Wij hebben op onze trip ook klein Curaçao gedaan met de Mermaid. Dit kan ik bij iedereen aanbevelen. Wat een traktatie. Vanaf dat je met je auto komt aanrijden tot het moment dat je van de boot af gaat top!!! Vriendelijke mensen, goed eten en drinken. Alles is het dubbel en dwars waard. Op de heenweg kan de zee wat ruw zijn maar dat drukt de pret zeker niet. Special thanxs to Rufino Lovert. Top en bedankt Mermaid!!
My sons and I had traveled to this one of a kind tiny gem of an island in the middle of nowhere. It was a amazing place. I kind of felt like "Robinson Caruso".
And I'll never forget how nice everyone on board was when I felt like throwing up from the rough seas. I still am thankful for the advise. "look towards the horizon" It really worked.
Also, that cute little black dog, we'll never forget his great little life there, he\'s got a great place to live and well cared for too. Good luck next month on her spay! Thanks again!
Tha Sklar family
Tijdens onze honeymoon besloten we onszelf te trakteren op een trip naar Klein Curacao met Mermaid Boattrips op 9 juni.
We hebben genoten van elke seconde, ook die op de boot die op de heenweg wat weghad van een bokkend rodeopaard ;)

De verzorging met ontbijt en BBQ als lunch was zonder meer super! We hebben heerlijk gesnorkeld en dankzij een tip naast allerlei vissen inderdaad wat zeeschildpadjes gezien.

Bedankt voor deze top ervaring, het was elke cent waard!
5 mei zijn wij met zijn vijven met deMermaid meegegaan naar Klein Curacao! De zesde keer Curacao werd het toch echt tijd voor deze boottrip! Nou, dat hadden we eerder moeten doen! Alles was perfect: de boottocht ( zeker terug heerlijk relaxed), het eiland, het eten (ontbijt en BBQ), drinken en......de mannen die ons begeleidden: toppers, stuk voor stuk! Zij maakten van de trip een onvergetelijke trip; bedankt en zeker tot een volgende keer!