Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Tijdens onze honeymoon besloten we onszelf te trakteren op een trip naar Klein Curacao met Mermaid Boattrips op 9 juni.
We hebben genoten van elke seconde, ook die op de boot die op de heenweg wat weghad van een bokkend rodeopaard ;)

De verzorging met ontbijt en BBQ als lunch was zonder meer super! We hebben heerlijk gesnorkeld en dankzij een tip naast allerlei vissen inderdaad wat zeeschildpadjes gezien.

Bedankt voor deze top ervaring, het was elke cent waard!
5 mei zijn wij met zijn vijven met deMermaid meegegaan naar Klein Curacao! De zesde keer Curacao werd het toch echt tijd voor deze boottrip! Nou, dat hadden we eerder moeten doen! Alles was perfect: de boottocht ( zeker terug heerlijk relaxed), het eiland, het eten (ontbijt en BBQ), drinken en......de mannen die ons begeleidden: toppers, stuk voor stuk! Zij maakten van de trip een onvergetelijke trip; bedankt en zeker tot een volgende keer!
This was a great experience for a birthday treat! Klein Curacao is an atmospheric, fascinating island. It's remote, uninhabited and we loved it - the ghostly remains of the lighthouse and shipwrecks on one side, and the beauty of a pristine beach on the other. We're not great swimmers or snorkellers - so I wondered if this excursion would work for us, but it really did. Mermaid Boat Trips provide plenty of shade in a decent beach hut, and sunloungers to laze about on and read. They also include a fabulous BBQ buffet lunch and breakfast. Great salads, grilled meat, fruit. Really delicious. As other reviewers have said though the trip out to the island is not for the faint-hearted. It's a good two hour trip and the sea can be very choppy - I wondered about going without breakfast because the start was so early, but was glad I did! You need good sea legs .. or at least good seasickness tablets! The crew were great though, caring and helpful ... The trip home, though, was mild and calm - lovely actually, as we sailed round the coast of Curacao, and enjoyed beer and fresh pineapple, and a chat with Opa - we think he's the Mermaid's owner, and a charming, funny man. Would really recommend this trip. Tot Ziens! Masha Danki!
Otima experiencia! Equipe bem preparada e infra estrutura que torna o passeio melhor. Sim, eles tem banheiro na ilha!
Gisteren een fantastische dag gehad op klein Curaçao, mede dankzij het personeel van de mermaid. Wat een enthousiasme en gastvrijheid stralen deze mannen uit. Ook bij ons was de zee ruw waardoor sommige zeeziek dreigden te worden, dit hield het personeel nauwlettend in de gaten. Eenmaal aangekomen vergeet je de misselijkheid en begint het genieten van dit prachtige bounty eiland. Zwemmen, snorkelen, wandelen, chillen, eten en drinken, zo zijn wij de dag doorgekomen. Prachtige vissen en schildpadden zwemmen er rond. Ik vond het bedrag dat je ervoor betaalt best prijzig, maar het is zeker meer dan waard, had dit niet willen missen!!
De 7e keer in 3 jaar tijd dat we met de Mermaid een dagje naar "klein" gingen. Er is geen keer voorbij gegaan dat we op Curacao waren en niet met de Mermaid zijn mee geweest.
De boot, het personeel, het eten, de rum....., het strand, de voorzieningen; alles top kwaliteit! We hebben weer enorm genoten. Een dagje uit met de Mermaid naar Klein Curacao is zijn geld dubbel en dik waard. Tip! stop na de 9e rum cola!
Cor, Opa en gehele crew; bedankt weer voor een mooie dag en tot binnenkort!
Erik en Anita
We zijn eind maart met de mermaid meegeweest en hebben een supergeweldige dag meegemaakt. De reis naar klein Curacao was op de heen reis een beetje bumpy ,maar de bemanning heeft iedereen die dat nodig had goed geholpen. Het ontbijt en bbq was super geen rouwrandjes om het vlees, maar lekker en smaakvol ook de salades waren goed.
De terugreis naar willemstad ging lekker soepel en iedereen was zeer positief over de dag en zeer zeker het geweldige personeel en de uitstekend uitgeruste boot met alle gemakken.

Zeer zeker een aanrader!!
Een woord voor over: geweldig!

De bemanning en al het andere personeel was super aardig en geduldig. Het ontbijt was perfect en ook de BBQ in de middag was tot de puntjes verzorgt. Geen enkel zwart stukje vlees. Ook de man die alles vertelde was super aardig en spontaan. Kortom een super leuke topdag!
Ook mijn zus (uit de States) en ik hebben op 27 januari j.l. de boottocht naar klein Curacao mogen meemaken. Het was zoooooo ruw dat de golven over de boot heen kwamen. Diverse mensen waren dan ook zeeziek. Petje af voor het personeel die met geduld deze mensen opvingen. Ontbijt en BBQ lunch was tot de puntjes verzorgd. Smaakte allemaal heerlijk. Terug reis ging stukken soepeler dan de heenreis. Deze trip is een aanrader. Boot is goed onderhouden en de bemanning verdiend stuk voor stuk een pluim!!!!!!!
Hallo stoere "mariniers"

Een dagje naar klein Curacao dat moet je doen als je op Curacao bent!

Nou dat hebben we geboekt met z'n vieren bij de mermaid! Wat was het fantastisch zeg! Allereerst de boottocht er naar toe is al een hele belevenis ( neem vooraf een pilletje in)
En dan kom je aan op een bounty eiland: het was gewoon een sprookje. Na aankomst staat er heerlijk ontbijt klaar op het eiland. Heerlijk snorkelen en zonnebaden en s'middags staat er een heerlijke barbecue klaar!
er is zoveel dat je voor de hele dag en avond genoeg hebt! Een iets betere terugreis gehad. Het was het allemaal zeker waard! Wij hebben een super geweldige dag gehad. Mannen bedankt voor goede verzorging.