Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Hey Mermaid-crew! (vrijdag 08-07-05) We hebben onwijs genoten van de trip! Het duiken was supermooi en de BBQ was voortreffelijk! Alles was keurig geregeld en de terugreis was supergezellig!! Helaas zitten we alweer in Nederland. Misschien tot de volgende keer :-)
eey John Seru bo boka swa!! mi no ta gusta bo, lolo!!:mad: he-eh kono bo mama!!bo ta kere bo ta tof? :confused:
kono swa!

GReetz Don :-)
eyy konta??
mi ta bon bon, pero mi ke bai Klein Curacao! he-eh! serio!
Ayo :cool: GReetz Don
we gaan zondag weer mee (voor de 17e keer) het is wel gezellig daarzo op klein no? we komen hier eigenlijk omdat we niks te doen hebben, school is afgelopen en we mogen niet naar het strand(raar he.. zo vroeg :p) maar we gaan bills zusje maar weer vervelen,,
Ayoo :cool:
Gisteren, 6 mei, een dagje met de Mermaid naar Klein Curacao geweest. Wow, wat een ervaring! Een prachtig fotogeniek bounty-achtig eiland, een vrolijke en zeer bekwame bemanning en heerlijk eten en drinken. Een tripje als dit ik geen aanrader, het is een must!

Machteld, Gerard en Kaj :-)
Hallo allemaal!!

Op woensdag 20 april hebben wij een heerlijke dag gehad naar Klein Curacao met de Mermaid. Het ritje achter de dingy was geweldig (voor een paar van ons zeer pijnlijk de dagen erna...arme spieren). De drank hebben we ons goed laten smaken en no worries, de rekening wordt nog betaald ':D'

Hopelijk tot snel!!

Groetjes,

Carina, Anneke en Lisette

PS Ik (Anneke) ben woensdag wederom van de partij ! :D :D :D
We hebben genoten van uw private dancer
Zondag 3 april ben ik met mijn zusje Susan met jullie naar Klein Curaçao gevaren. Een heerlijke relaxte dag die super verzorgd was en een gezellige bemanning!
Als ik weer op Curaçao ben kunnen jullie erop rekenen dat ik weer van de partij ben! :-)

Groetjes, Christel
:-)
Zondag 20 maart'05 ben ik (samen met Ronald en Martin) met de Mermaid naar Klein Curacao gevaren. Het was een fantastische dag. Alles perfect was geregeld, heerlijk gegeten, uitstekend buffet, softdrinks volop en voor de liefhebbers een glaasje rum on the rocks. Wat wil je nog meer. Accomodatie is top, prima strandbedden, parasols, en de onderwater natuur is schitterend. We hebben nog een zeeschildpad gespot. Wat mij betreft een aanrader. Beslist doen.
groet,
Dave Perales.
hallo ihr lieben in der sonne! wir senden euch viele liebe grüße aus dem verschneiten muldental!
bei diesem wetter bekommen wir gleich wieder sehnsucht nach urlaub bei euch, wir denken gern daran, es war richtig schön bei euch!!!
(eh hossi, laß mal wieder was von dir lesen was es neues gibt)
die besten wünsche von dick und ramona :-)