Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Hallo, Cor en crew.
wij hadden een fijne dag aan boord van de Mermaid en ook op Klein Curacao.
lekker even eruit, rust, eten en drinken naar zin.
HOPI DUSHI MES.
David
We zijn woensdag 17 mei naar Klein Curacao geweest. Het is daar echt adembenemend. Wit strand blauwe zee. Neem wel goede zonnebrand en een goede parasol mee. Ik ben lekker verbrand daar.
Gigantisch gezellig,komen snel weer.
(Überhaupt nicht!!)

Groetjes uit Leipzig
Gigantisch gezellig,komen snel weer.


Groetjes uit Leipzig
We waren op 3 april j.l. met de Mermaid op Klein Curacao. Een heerlijk klein tropisch eiland met een fantastisch wit zandstrand. De verzorging was perfect. De barbeque was uitmuntend en de bemanning doet er alles aan de gasten het naar de zin te maken. Een klein puntje ter aanbeveling: laat dat afrekenen van de biertjes vervallen! Bij een dagprijs voor de trip kun je dat inclusief laten zijn. Verder niets dan lof voor deze byzonder mooie dag!
Bon dia!
Ik heb afgelopen weekend, samen met 3 huisgenoten, gekampeerd op Klein Curacao.. Het was echt helemaal geweldig, dat niet meer mensen dit doen.. Vrijdagochtend zijn we met de Mermaid heen gevaren en 's middags hebben we ze weer uitgezwaaid. 's Avonds lekker gegeten op het strand en daarna slapen in de buitenlucht. Je ziet echt super veel sterren 's nachts en helemaal donker wordt het niet. De volgende dag heeft er iemand een tonijn voor ons gevangen en hebben we die 's avonds opgegeten. Zondag kwam de Mermaid weer aan en moesten we weer mee terug. Het was echt super en ik kan het iedereen aanraden want zoiets maak je niet nog een keer mee, kamperen op een onbewoond eiland! En ik wil Cor en iedereen van de Mermaid heel erg bedanken voor het weekendje!!
Groetjes Liselotte
Riba kuater simanan mi ta yega na dushi korsou ku mi amiga Anouk. Nos ta yega na Klein Curacao sigur sigur......ta hopi bunita.....DUSHI KORSOU NOS TA YEGA HOPI LIHE
Hi!
Terug in, op dit moment een wit NL, overal sneeuw en de gemiddelde temp is tegen het vriespunt. We rijden weer 120 km/pu, ook in het dagelijkse leven met werk en andere bezigheden. We denken dan ook regelmatig terug aan de heerlijk relaxte dag op Klein C met de Mermaid, wat een oase... mooie duiken gemaakt, heerlijke BBQ en nog een swingende salsa op de terugreis, het was super, bedankt!!
F&A
Bon dia!
Gisteren dus met een aantal gezinnen weer lekker een dagje met jullie meegeweest. Ondanks dat een paar kleintjes (en dames) last hadden van het zeetje tijdens de heenreis was het een heerlijk dagje. Namens de duikers (9 man) bedankt voor de moeite om toch nog het moeilijke plekje boven de grot op te zoeken en namens ons allen bedankt voor het heerlijke eten. Zeker tot heel gauw!
Awsome trip!! A must for those visiting Curacao or just want a good dive site check it out. Want more pictures i had on the island just e-mail.