Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Heej!! :D

Heb GEWELDIGGENOTEN op de boot! Klein Curacao was RIELEKST!! Alleen die sandflies :mad: die moeten jullie bij mn volgende bezoek ff wegsturen ok?
Hier een fotootje van Captain Ed, Maar kheb ook nog leukies van Sher -yagottasmilesummore -win, uiteraard ook Cor en Veronica, Herman, Macho and what was the other guys name again? :rolleyes:
Die komen wel ff over de mail..

Corrrr, ik ben mn tshirt vergeten! Jessica komt jullie gauw opzoeken, geef je haar een esje voor me mee? ;-)

En ik sluit me aan bij Jezz wil het dek wel weer schoonspuiten voor een trip..

YOU PEOPLE ARE PRICELESS!!

:cool:
Nog een keer over doen!!

En of we dat willen.
Bij deze wil ik zelfs reserveren voor 10 november, dan zullen er weer 2 gekke xpeditiongangers op het eiland zijn en wij willen hééééél graag nog een keertje mee gaan varen. Heb jullie nog een plekje voor ons op de mermaid?
We zijn in totaal met 4!

We zouden eerst met het vliegtuig naar klein gaan, maar een of ander voetbalteam krijgt voorrang in het vliegtuig dus kunnen we niet mee..........we zullen koken, wassen, schrobben.........rum drinken, you name it, en we zullen het voor jullie doen!!!
he luitjes van de mermaid hier ff een mailtje van een van de kandidaten van de xpedition.(Ed Raket-die kale) ik wil iedereen van de mermaid bedanken voor de onvergetelijke tijd die wij met jullie hebben gehad :-) :-) zeker wil ik Cor en zijn vrouw Veronica bedanken voor hun inzet en de crew voor hun gezelligheid :D :D zeg Edgar ben je een beetje lief voor Jezebel ;-)
groetjes Edwin Jak
Herman , je bent een lekker ding :-)
ik heb genoten van de hele dag
en af en toe even naar jou gespiekt :D
vind je vast niet erg he? ;-)
kus van Ayla
Wist u dat er ook terroristen, op klein Korsow rondlopen? gelukkig heeft de afdeling contraspionage van de Mermaid goed opgelet, en de granaten opgemerkt die voor de kust lagen die op 9/11 2004 een einde aan klein Curacao moesten maken, zodoende ism de Coastguard
Mis de boot nu al, en uhh ook zeker de crew.;-) Wil jullie heel erg bedanken voor de leuke dagen en ga mijn best doen om zo snel mogelijk weer die kant op te komen. Bye bye
Hallo bemanning van de Mermaid,

De dagen op Curacao waren niets vergeleken bij de uren op "Klein Curacao". Alleen de mensen die er zelf geweest zijn zullen het "gevoel" van "Klein" kunnen begrijpen!!
Het genieten van het zwemmen, snorkelen, de natuur en uiteraard het heerlijke eten was onvergetelijk.
Ik ben er van overtuigd dat jullie binnenkorte tijd als de topattractie van Curacao bekend zullen staan.

Bedankt voor de fijne tijd en hopelijk tot snel!
He hallo mermaid crew,(en Bart)

Het grote aftellen is weer begonnen.
A.s. 20 december hopen wij ook weer "thuis" te komen op Curacao. We gaan dan zeker ff een polar (of 10) opmaken. zie jullie dan!

Harry en Irma :cool:
Veronica en crew hardstikke bedankt
We hebben hele fijne dag gehad. Marian vond heenreis iets minder maar ja dat heb je zonder zeebenen. We hadden mede dankzij jou een onvergetelijke vakantie
Marian Ruvianne en Hans ;-)
Hallo Mermaid, hallo Bart,
In 2000 erg genoten van een dag op klein Curacao. We hebben toen de wedstrijd Nederland-Denemarken tijdens het EK op het eiland gekeken. Dat was echt uniek! Op 3 juni komen we voor 3 weken naar het eiland en gaan zeker weer een dag mee, als dat mag.....
Groetjes van Ron en Patricia
:-)