Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

This was a great trip - very well organized. The crew was helpful and friendly. I would recommend this trip for everyone.
Sincerely,
Linda
:D Applaus: De MERMAIDMARATHON lopers zijn ongeschonden uit de strijd gekomen, en hebben de marathon's Washington en New York uitgelopen.
Results 26 oct Washington: Theo van der Meer 04:04:50, Patrick de Koster 04:07:16, Boyd Goslinga 04:07:16, Bertha van Gemert 04:39:33.
Results 02 nov New York: Harold Voordendag 03:14:35, Willem Messemaker 03:41:07, Alex Azier 03:41:35, Hans van Horst 04:36:51.
Beide teams zijn voorzien van professionele looptenues gesponsord door MERMAIDBOATTRIPS.
:confused:
De sportpagina van Amigoe 23 oct gelezen? hierin staat een leuk stukkie over de Marathon New York, waarvan de lopers wederom netjes van tenue voorzien zijn, door MERMAIDBOATTRIPS, by the way, 26 oct Marathon Washington, 2 nov New York, resultaten lopers volgen
Het gerucht gaat dat kleine Bart volgend ook mee wil doen omdat Cor het ook doet.
De boot niet vaart? Misschien een lekke band Bart! Klein curacao was een geweldige ervaring! bedankt!!!!
Groeten Johan en Jacolien
Hey mermaid-crew,

Leuke site! Ook al zijn we weer een tijd van het eiland, toch missen we het nog heel erg. Zodra we weer geld hebben komen we zeker op vakantie en gaan we zeker weer een dagje relaxen bij jullie.Jullie hebben de groeten van Felix!Bedankt voor de leuke en gezellige trips naar het eiland!

Groetjes,
Daan en Charlot
WAT NOU JAMMER ??????

WEES GERUSTGESTELD "YUP"...

WE VAREN GEWOON DOOR MET BEHULP VAN EEN GOEDE COLLEGA.

GROETEN,

BART VAN ARK

:-)
ZWAAR VERVELEND DAT DE BOOT NIET MEER VAART :-(
augustus 2003. We hebben een prachtige tijd gehad op het eiland. We hebben gezwommen met schildpadden. Het eten was fantastisch. Het is alleen jammer dat niet iedereen tegen de bootreis kan.

De Groeten Gerald en Marjolein
:eek:
Heeft u de sportpagina van de amigoe van 24 sep 03 niet gelezen? nou daarin staat een foto van de bikkels die MERMAIDBOATTRIPS sponsort voor de Marine Corps Marathon te Washington, maar dit was nog niet alles er volgt nog meer, het kan nog gekker, blijf de sportpagina volgen, Cor denkt er zelf al aan om volgend jaar ook mee te doen.
hallo daar,
we willen even laten weten dat we het super naar ons zin hebben gehad
en nu al heimwee hebben
in ieder geval tot april en wie weet wel eerder :-)
dikke kus van miran en mel