Turtle - Klein Curacao

Our Guestbook

Please take a look at what some of our customers had to say about the Mermaid Boat Trips and Klein Curaçao.

Click here to submit your own testimonial

Op zondag 21 december 2014 zijn wij met de Mermaid naar klein curacao geweest.Een bijzonder leuke ervaring,zo leuk zelfs dat wij woensdag 24 dec. nog een keertje zijn geweest.Een mooi nieuw schip brengt je in 2 uurtjes naar een klein paradijsje waar een lekker ontbijt wacht.Een lekker dagje zwemmen,duiken wandelen en vooral relaxen.s middags een lekkere bbq dus kortom niets te klagen.Hulde voor de professionele bemanning die op eigen wijze een leuke en gezellige draai geven aan het geheel.
Kortom, zeker een aanrader voor jong en oud
Vriendelijke groet aan de crew van de Mermaid,en zeker tot ziens op klein Curacao
Wij zijn op 9 nov.2014 naar klein geweest .We hadden eerst onze twijfels daar we dit best wel prijzig vonden,maar de dag heeft alles overtroffen een geweldig ontbijt en een fantastische barbecue.We hadden een geweldige dag en ook een woord van dank voor de bemanning van de mermaid.Hiebij een foto waar mijn vrouw en ik even aan het roer mochten staan
Alweer voor de 5e keer (in 2 jaar) mee met de Mermaid. Bij elk bezoek van ons aan Curacao kunnen we het toch niet laten om een dagje mee te gaan met de Mermaid naar Klein Curacao. Het was gister dan ook weer een prachtige dag. En aanrader!
Cor; ook nog bedankt voor de drankjes!
Grtz Erik en Anita Levels uit Nederland.
Gisteren een heerlijke dag gehad op het eilandje. Zeker de moeite waard geweest, de bemanning maakt er een mooi en complete dag van. Meer dan genoeg goed eten,zowel ontbijt als de bbq. Mannen bedankt voor deze fijne beleving!
Groet Ruud
Heerlijk dagje Klein Curacao met de Mermaid, alweer 4e keer maar blijft een echt uitje. Relaxed, goed verzorgd en altijd vriendelijke staf. Jammer van de snoei harde muziek op de terugreis, weet niet welk doel dit dient.
Volgende toch zeker weer dagje plannen.
Groetjes, Franck en Margriet
Net terug van een heerlijk dagje uit met de Mermaid en crew naar het heerlijke Klein Curacao. Heel veel vis gezien, waaronder drie schildpadden en een enorme barracuda. De buitengewoon goede faciliteiten die Mermaid in de afgelopen jaren op het eiland gemaakt heeft (schaduwplekken, toiletten, zoetwaterdouche, uitkijktoren, enz) maken het verblijf nog prettiger. De BBQ is prima, met naast vlees ook vele salades, rijst, stokbrood, watermeloen en ananas.
De crew is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.
Dit was werkelijk een super leuke ervaring. Mensen kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden naar klein curacao. Met de mermaid is de beste keuze die je kunt maken. Alles is fantastisch verzorgd. Zingende crew. Super ontbijt heerlijke bbq en lekkere voorzieningen daar ter plaatse. Dat weet je niet, maar wel erg fijn. Met kinderen moet je zeker met de mermaid gaan, er is een watervlot wat nog een extra is. Wij hebben genoten. Op de terugreis nog extra hapjes op de boot. Wij zijn ook nog afgezet bij het hotel, hoe handig is dat. Als wij nog een keer gaan, gaan we zeker weer met mermaid mee. Voor de crew: enorm bedankt voor de leuke dag. Groetjes van de familie aris.
Super mooie excursie naar klein Curaçao gehad met de Mermaid. Heenweg was de zee onrustig maar terugweg prima te doen. Personeel van de Mermaid is gastvrij en vriendelijk ook wanneer je zeeziek bent. Prima voorzieningen zoals toilet en zoetwater douche. Eten was ook goed verzorgd.
Echt een geweldige trip gehad op vrijdag 1 aug.
Bij aan komt op het eiland een ontbijt.
Zeer goed verzorgt, onbeperkt drinken, super BBQ als lunch, heerlijk genoten van het prachtige eiland, alerte crew op de heen reis voor de mensen die niet lekker ware. ,Heen was erg heftig , maar ondanks dat wel echt de moeite waard, wij hadden als gezin reistabletjes ingenomen.Terug reis echt super genoten.
Schildpadden gezien, mooie vissen, afspringen van de boot, tochtje met de rubberboot voor onze kids. heerlijk snorkelen.
Echt het geld waard. Alles in overvloed. op terug reis nog extra drinken en fruit.
Zeer geslaagde dag gehad. Bedankt hier !!! team mermaid!!!
Super dag gehad, zeker een aanrader! S\'middags een iets te ijverige en stoere zodiac kapitein vanaf het strand naar de boot terug waardoor ik mijn rug ernstig blesseerde dit was een aardige domper.Tip:je kunt niet pinnen dus neem kontant geld mee. Verzorging eten en drinken TOP!