Turtle - Klein Curacao

Gästebewertungen

Das sagen unsere Kunden über Mermaid Boat Trips.

Neuen Gästebucheintrag schreiben

Beste crew van de Mermaid

Dank jullie wel voor de geweldige dag die wij 12 november 2010 met jullie gehad hebben. Met de Mermaid naar Klein Curacao. Ook al had orkaan Thomas wat van het zand weggeslagen het was een prachtig eiland. Het water was kraakhelder. Ons doel was om te duiken bij Klein Curacao.

Nadat we aangemeerd hadden konden we met het de zodiac aan land worden gebracht of zwemmen. Dat lieten wij ons natuurlijk geen twee keer zeggen en al snel lagen we in het kristal heldere water.

Na een heerlijk ontbijt moesten we terug naar de boot voor ons klaar te maken voor de eerste duik. We werden een stukje noordelijk van de Mermaid uit de zodiac gezet. Langs een mooie koraalwand met een hoop vis en ander mooi spul kwamen we weer uit bij de Mermaid.

Liefdevol stond de crew ons op te wachten om ons aan boord te hijsen. Op ons gemak konden wij de uitrusting voor de twee duik in orde maken. Maar eerst een heerlijke BBQ nuttigen, die door de crew was verzorgd. We hebben heerlijk gegeten. Voldaan zijn we op het strand even gaan zonnen. Om 14:15 was het weer tijd om naar de Mermaid terug te gaan voor de tweede duik. Nu werden we zuidelijker van de Mermaid gedropt. Weer een mooie wand en als klap op de vuurpijl een schitterende schilpad kwam langs om te vragen of we het naar ons zin hadden bij de Mermaid. Dat hadden we zeker! We moesten uiteindelijk terug naar de Mermaid. Nadat de duikspullen waren opgeruimd kwam de rest van het gezelschap aan boord. Deze mensen hadden niet gedoken maar een dagje strand gedaan. Zij keken al net zo vrolijk en blij als wij deden.Kortom iedereen had een geweldige dag gehad. De crew had iedereen heerlijk verwend en zo gingen we moe maar voldaan weer terug naar Curacao. Toen we wegvoeren ging het lied van Vera Linn door mijn hoofd. 'We'l meet again.'We komen zeker terug dat is een ding wat zeker is mede dankzij de crew van Mermaid.

John Henries Ron Leonne Desiree
Lieve Cor en Veronica,

Naast jullie prachtige trip naar klein Curacao waar we met onze groep van 37 personen onwijs hebben genoten willen we jullie en de rest van de bemanning heel erg bedanken voor het vervoer van onze gasten naar de trouwlocatie. Mede door jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad en hebben we iedereen kunnen laten voelen dat een dagje weg met de Mermaid altijd gegarandeerd genieten is!
Dat wij ons bij jullie en op jullie prachtige eiland erg thuis voelen wisten jullie al maar onze wens dit aan al onze gasten over te brengen is zeker gelukt!

Tot snel XXX Corne en Astrid
Greetings,

I really enjoyed my recent trip to Klein Curacao on the Mermaid. The boat trip was fun, the food was great, the beachhouse and facilities were clean and nice, and the beach was beautiful! Thanks for a great time.
Misschien een beetje late reactie maar wij waren op klein curacao in september 2004,6 jaar later denken wij nog met het grootste genoegen terug aan deze dag.
Mijn vriendin schildert en heeft een schilderij van de vuurtoren daar gemaakt.
I visited Klein Curacao with Mermaid in 2007. The trip was very memorable! Awesome white sandy beach, warm water and great underwater visibility. The trip towards the island I will never forget, accompanied by a school dolphins we were safely piloted to the island.

Thanks for the great time!
Wat was afgelopen Mei toch weer enorm gezellig en top bij jullie! We missen Curacao en jullie! Gelukkig komen we in December weer naar Curacao toe en gaan we zeker weer met jullie mee naar het paradijs!

Liefs Maria en Melvin
Net terug van onze heerlijke vakantie in Curacao willen wij graag de bemanning etc. van Mermaid Boat Trips bedanken voor alle goede zorgen en deze heerlijke ervaring om een dag op Klein Curacao te mogen verblijven! Het was geweldig, heerlijk eten & drinken, heel erg goed verzorgd! Onze complimenten! Tot ziens! Peter & Diane.
Mensen,

Dit is waarlijk een schitterende ervaring op een echt bountyeiland, witte stranden, blauwe zee en lucht, schildpadden, vissen, lekker eten en veel te zien. Ronduit geweldig en mensen van de Mermaid, dank voor een geweldige dag.

Zeer zeker ook voor kinderen een geweldige ervaring

Groeten,
Edwin, Martine, Chelsea en Joelle
Wat een fantastische ervaring!
Onze eerste dag op Curacao werden we netjes door Mermaid met taxi opgehaald bij het hotel.
De bootrip was ruig, de leuke opmerking "vissen voeren" werd bij mij helaas werkelijkheid. Ik heb ze uitgebreid gevoerd. Ik ben er stiekem toch de hele dag een beetje vanslag door geweest.
Maar alles maakt het goed wat Mermaid Boat Trips heeft verzorgd.
Mijn complimenten! eerlijk waar zoiets moois hebben we nog nooit mee gemaakt, zo speciaal om op een onbewoond eiland te kunnen snorkelen met schildpadden. Het genieten van een Perfecte BBQ. een heerlijke lunch en zon strand en een azuur blauwe zee.
Een blauwe horizon hoe ver je maar kunt kijken.
Deze trip moet je gedaan hebben als je op Curacao bent.
Ondanks mijn nare ervaring tijdens de boottrip dacht ik nooit meer op een bootje te gaan varen... Aangezien ik nu met veel smachtterug kijk naar de foto's, zullen we waarschijnlijk de volgende keer toch weer van de partij zijn.
Een onvergetelijke ervaring!

Bedankt Mermaid voor deze super dag, en goede verzorging!

Groetjes Patrick & Melanie uit Nederland.

Hallo.

We zijn woensdag thuisgekomen uit Curacao,de laatste dag op Klein Curacao doorgebracht.Wat een prachtig plekje.Azuur blauwe zee,lekker eten en hele mooie foto's gemaakt.Waneer je naar Cura gaat moet je zeker Klein gaan bezoeken. De reis per boot er naar toe is op zich al een belevenis.Wanneer je op het eiland(je) aankomt waan je je echt in een andere wereld.Een aanrader!!!

Ada,Henk en Liesbeth Waterweg