Turtle - Klein Curacao

Gästebewertungen

Das sagen unsere Kunden über Mermaid Boat Trips.

Neuen Gästebucheintrag schreiben

Wat lijkt me dat een prachtig eiland! Ik denk dat ik me aanstaande zondag maar aansluit bij die kapitein Cor! Ben erg benieuwd!!! Dus bel de dolfijncentrale maar dat we er aankomen! 86 graag. Groetjes Harold, ben nu al zenuwachtig!
Als je hier bent dan moet je dit zeker niet missen een geweldige omgeving net alsof je op expeditie robinson bent heerlijk gegeten van de overweldigende buffet even helemaal weg op paradijs onze droom om met de schildpadden gezwommen te hebb is uitgekomen bedankt voor alles !!!!!!!!!
We zijn met het hele gezin naar curacao geweest en natuurlijk ook naar klein curacao waar we allemaal de dag van ons leven hadden!!! alles was perfect tot in de puntjes verzorgt.
ik ben echt heel blij dat ik dit dankzij jullie heb mogen mee maken heel erg bedankt en jullie zien mij zo snel mogelijk weer!! dit was de mooiste vakantie van mijn leven zon,zee,strand en super aardige mensen!! wie erover twijfelt om te gaan zeker doen!!!egt een aanrader
Ik heb een geweldigge vakantie gehad daar het mooiste tot nu toe en ik denk dat dat heel lang zo blijft !! We zijn natuurlijk ook op klein Curacao geweest geweldig ik kan het me niet beter wensen ik ga zeker terug en natuurlijk weer naar klein Curacao egt super mooi !!!!!!!Mijn komplimenten !!

ik ben 10 jaar en ik wil nog zeker 10 keer terug naar klein curacao met jullie


Ik vond de golven juist heerlijk!^^ Ook het ontbijt, de barbeque, de bananenboot, alles super verzorgd!! Het personeel, jullie waren ook erg gezellig!!

Ik ga zeker nog een keertje terug naar Curacao, en ik pak dan ook zeker weer de mermaid naar klein Curacao! Een ervaring die ik niet had willen missen!

Kortom: Het was een superdag!

Bedankt en groetjes, Rubi
Hoi Cor
Hier even een berichtje uit Ermelo.
De reis staat weer geboekt hoor!
We gaan op 2 augustus 2008 vliegen en gaan 17 augustus weer terug.We verblijven weer in hetzelfde hotel Avilla Beach.
We gaan jullie zien.
groeten aan Veronica en de rest.
Tot ziens.
Henk en Wilma Bunschoten
Ja Henk, helemaal gelijk. Fantastische trip. Wat hebben de mensen genoten achter op de boot. Lekker zeetje hoor. Tip voor volgende gasten: ga voor op de boeg zitten. Je kunt een golfje of wat over je heen krijgen, maar dan heb je ook wat (zout).
Het eten op het eiland was spectaculair verrassend lekker. Op een onbewoond eiland.... tralalala. Terugreis was swingend.
We denken terug aan een mooi azuurblauwe zee en wit strand....
Lekker leven is de leus, drinkt met je billen bloot, melk uit een kokosnoot...
Bart, groeten van je achter-achter-achternicht Carla van Ark
tjonge jonge, met 31 mensen op trip met de Mermaid, ts niet goedkoop, maar een tocht die je niet moet missen als je toch op Curacao bent. Heel goed verzorgt, en als je nadenkt welke middelen er zijn op het eiland, een fantastische maaltijd. Kinderen en volwassenen alle waaren ze heel blij. Snorkelen, zwemmen, wrakken bekijken, de vuurtoren. Heel heel fijn.

Groeten aan Aalt Waterweg, leuk om hem weer tezien, en Natuurlijk Bart van Peter van Bart! DANKJE Cor.

wij zien der op uit om jullie trip te maaken naar klein Curacoa op 1 maart dit jaar met 32 mensen, en natuurlijk weer de familie uit hierden en elspeet te zien. Hoi Bart.

Groetjes
Henk
Het was weer helemaal top! Lekker een mini-vakantie gehad in onze vakantie naar Curacao.
Wij wensen jullie een gelukkig nieuwjaar!
Tot later dit jaar maar weer.

Groetjes Maria en Melvin