Turtle - Klein Curacao

Gästebewertungen

Das sagen unsere Kunden über Mermaid Boat Trips.

Neuen Gästebucheintrag schreiben

Hallo!

Nog bedankt voor de heerlijke tijd op de mermaid. De foto's komen er snel aan. Hopelijk tot snel.

Groetjes
Carina
Ha die Cor, denken nog steeds met veel plezier terug aan onze trip naar Klein Curacao. Ons (duik) verslag van de vakantie en de foto's staan ondertussen op de site dus surf eens langs.

http://duikclub.opurk.nl

Met vr.gr. en het beste.
The Boys from Urk
Hey Mermaid-crew! (vrijdag 08-07-05) We hebben onwijs genoten van de trip! Het duiken was supermooi en de BBQ was voortreffelijk! Alles was keurig geregeld en de terugreis was supergezellig!! Helaas zitten we alweer in Nederland. Misschien tot de volgende keer :-)
eey John Seru bo boka swa!! mi no ta gusta bo, lolo!!:mad: he-eh kono bo mama!!bo ta kere bo ta tof? :confused:
kono swa!

GReetz Don :-)
eyy konta??
mi ta bon bon, pero mi ke bai Klein Curacao! he-eh! serio!
Ayo :cool: GReetz Don
we gaan zondag weer mee (voor de 17e keer) het is wel gezellig daarzo op klein no? we komen hier eigenlijk omdat we niks te doen hebben, school is afgelopen en we mogen niet naar het strand(raar he.. zo vroeg :p) maar we gaan bills zusje maar weer vervelen,,
Ayoo :cool:
Gisteren, 6 mei, een dagje met de Mermaid naar Klein Curacao geweest. Wow, wat een ervaring! Een prachtig fotogeniek bounty-achtig eiland, een vrolijke en zeer bekwame bemanning en heerlijk eten en drinken. Een tripje als dit ik geen aanrader, het is een must!

Machteld, Gerard en Kaj :-)
Hallo allemaal!!

Op woensdag 20 april hebben wij een heerlijke dag gehad naar Klein Curacao met de Mermaid. Het ritje achter de dingy was geweldig (voor een paar van ons zeer pijnlijk de dagen erna...arme spieren). De drank hebben we ons goed laten smaken en no worries, de rekening wordt nog betaald ':D'

Hopelijk tot snel!!

Groetjes,

Carina, Anneke en Lisette

PS Ik (Anneke) ben woensdag wederom van de partij ! :D :D :D
We hebben genoten van uw private dancer
Zondag 3 april ben ik met mijn zusje Susan met jullie naar Klein Curaao gevaren. Een heerlijke relaxte dag die super verzorgd was en een gezellige bemanning!
Als ik weer op Curaao ben kunnen jullie erop rekenen dat ik weer van de partij ben! :-)

Groetjes, Christel