Nuestro libro de visitas

Echa un vistazo a los comentarios que algunos de nuestros clientes han hecho sobre Mermaid Boat Trips y Klein Curazao.

Wij hebben een geweldige dag gehad dankzij de organisatie Mermait en het vriendelijke personeel en de prachtige locatie klein Curaçao, echt een paradijs en alles is goed georganiseerd en verzorgd, de boottocht, het eten, drinken, ligbedden, palapa's, douche, snorkels, zitplaatsen,
echt Top💯👍 en zeker voor herhaling vatbaar
Deze vakantie was voor mij een topper.ben naar klein curacao geen met de boot mermaid wat een goed georganiseerd bedrijf. Top kapitein en vriendelijk en behulpzaam personeel.alles aanwezig ligstoelen mooie beschutting voor de hitte van de zon en drank en eten in overvloed . Dit raadt ik iedereen aan mermaid . Tot sept ben ik er weet. Vrg bert en jo
Wat hebben wij 29 mei een heerlijke dag gehad op klein Curaçao. De boottocht was relaxed en goed verzorgd. Koffie, thee en water op de heenweg op de boot en toen we op klein Curaçao aankwamen heerlijk belegde broodjes als ontbijt. Alleen Mermaid heeft een eigen beach club op klein Curaçao met lig bedden, toiletten, kleedhokjes, snorkel spullen en een douche. De hele dag kom je drinken pakken en tegen betaling ook alcoholische drank. De bbq was echt fantastisch. De bemanning had alles heerlijk bereid, echt complimenten. De uitkijktoren gaf ook een prachtig uitzicht over het eiland. Het strand was geweldig, spierwit en het water zo helder echt een paradijs. Het was een fantastische goed verzorgde dag. Complimenten voor Mermaid en zijn bemanning.
April 19, 2023. Paradise found, only 1.5 hours away. What a fabulous day we had on the Mermaid Boat Trip! A full day, an easy boat ride with a great location on the Klein Curacao beach. We enjoyed the walking tour with the old lighthouse, the shipwrecks, snorkeling, palapas, breakfast coffee and sandwich, with a wonderful lunch buffet and great crew. Everything was just perfect! A must do when visiting in Curacao.
Prachtige dag op een sprookjesachtige locatie. De heenreis was vanwege de golven best uitdagend, de terugreis ging prima.
Fijn dat de gehele dag wordt verzorgd. Vanaf het ophalen bij het hotel, het eten en drinken en het thuisbrengen, alles is prima geregeld. Hierdoor hoef je alleen aandacht te geven aan het strand en de zee. Ik heb veel tropische vissen gezien. Aanrader!
Wat een mooie ervaring was het op klein Curaçao! Prachtig wit strand met helder blauwe zee. Echt een instragrameble plaatje, maar ook zeker een fijne plek om even zonder WiFi het eiland in je op te nemen en te genieten. Je kunt het eiland rondlopen en een aangespoelde boot zien, een mooie vuurtoren. Aan het strand liggen of lekker in een hangmat chillen. Het eten was goed verzorgd en leuk dat er vissen werden gevoerd, mooi moment om te gaan snorkelen. De bemanningen van de mermaid zijn zeer vriendelijk.
Ondanks een klein buitje tijdens de terug reis werd dit al snel goed gemaakt met dolfijnen die zich even lieten zien. Het was echt een top dag en zeker een aanrader!
Teleurstellend. Om nu te schrijven dat dit een snorkelparadijs is? Er valt bar weinig te zien. Wij zijn op 8 november geweest en de nacht ervoor had het veel geregend. Gevolg, het barste van de muggen en nagenoeg iedereen is verrot gestoken. Natuurlijk weet de organisatie dit, maar geld gaat boven de klant. De catering en de bemanning was verder prima, maar
€ 130,= pp voor deze trip is echt te veel. Voor hem na ons. Als h er geregend heeft. Niet gaan!!!
The best way to visit Klein Curaçao! We were the first tour group to arrive and the last to leave, every minute counts on this paradise island! Breakfast and lunch were delicious. Many thanks for a wonderful and memorable day!
We thank you many times for a good experience on klein Curacao today.
Kind regards from Jan and Gitte Denmark
Een geweldige dag gehad, op een uitstekende boot, crew was goed.lekkere ontbijt gehad bij aankomst met koffie en thee. Rond 13:00 een geweldige bbq gehad met heerlijk vlees en salades. Rond 15:00 het over gebleven brood voeren aan de vissen. Snorkelen kijkend naar de vissen.
What an amazing day my family and I had. At first I was concerned about taking my grandma who is almost 80 on the boat but she loved it. Fantastic crew, delicious food and breathtaking view. So worth it. We will definitely go back one day!
Prachtige dag netjes verzorgd Echt een aanrader. Heerlijk eten en fijne bemanning. Dank je voor de mooie dag
Wij hebben zojuist een trip naar Klein Curaçao geboekt. Ook al moeten we de activiteit op zich nog ervaren is deze review voor een van de medewerkers: Ineke!

We hebben haar gisteren gesproken en door haar fijne informatie, duidelijkheid en enthousiasme heeft ze de trip écht verkocht. Alle ins & outs en ook onwijs goede en fijne tips hebben we gehad!

Het is nu aan de buitencrew om ons eenzelfde gevoel te geven op onze trouwdag 20 juli aanstaande!

Keep it up Ineke; you rock!
Geweldige trip naar klein Curacao gemaakt met jullie. Lunch was heerlijk en de gastvrijheid was optimaal! Zeker een aanrader.
Klein ! .Un paseo espectacular. Además el personal que trabaja en Mermaid es muy amable y tienen muy buena calidad de servicio. En todo momento están pendientes de nosotros. La comida que sirven es variada y de buen sabor. La casa de playa en Klein tiene todas sus comodidades. Muchas gracias por todo ! Saludos desde Perú !
Een fantastische dag gehad! Een echte aanrader voor iedereen, die zeker niet mag ontbreken bij een vakantie op Curaçao! We mochten mee met een leuke en enthousiaste crew die vanaf begin tot eind zorgt voor een ontspannen dag naar klein Curaçao! Zelfs voor een glutenvrij dieet werd ruimschoots en netjes gezorgd. Kortom een heerlijk zorgeloze ontspannen dag gehad! En let op: de mermaid is de enige organisatie naar Klein Curaçao met voldoende schaduw, lig bedjes, snorkels ter leen en goede (en schone) sanitaire voorzieningen.
Wat een heerlijke dag Klein Curaçao hebben we beleefd! Opgehaald met de limousine, ontvangen met koffie en een lach, en varen maar. Een wilde tocht door wind en golven maar na een aantal uurtjes ligt het parelwitte zandstrand en een blauwe zee recht voor je. De Mermaid onderscheidt zich doordat ze op het strand een eigen accommodatie hebben met bedjes, parasols, sanitair en heerlijk de ruimte waar tussen de middag een fantastische lunch wordt geserveerd. Heerlijke salades, hamburgers,- kip en ribs van de gril en vers fruit. Voor een dag genieten op Klein Curaçao is de logische keuze dan ook …. Kies voor de Mermaid.

Maar als je van afzien houdt door te varen op een Catamaran, je plas te moeten doen in de bosjes, een zeer beperkte lunch aan een ongemakkelijk tafeltje moet doorstaan en met één jaloerse blik naar de mensen op de ligbedjes te kijken dan kies je toch niet voor de Mermaid.
Echte aanrader. Gezellig personeel, het eten en drinken super verzorgt en verder een heerlijk relax dagje. Naar behoefte kan er een wandeling gemaakt worden naar het Lighthouse en het schip wrak.
Na het eten worden de vissen gevoerd en kun je met de beschikbare snorkelspullen meekijken in de wonderlijke onderwater wereld. Topdag!
Gisteren met ons zessen deze trip gedaan. Geweldige dag gehad. Eten en drinken dik in orde. Bemanning zeer behulpzaam en vriendelijk. Gr Henri
Lovely day and would recommend. Very efficient...but walked away feeling like guests were not fully appreciated. I witnessed and elderly man struggle to get on the boat that took us off beach to return to the main boat. Not offering help was poor service. Also on boarding in the morning my friends and I received a sharp rebuke from the fat guy at the desk because we asked for the payment to be provided per person and not as a group. Not sure if we would have received the same response if we were Dutch. The rest of the staff are fine and work hard to accommodate guests.
Can we help you?