Nuestro libro de visitas

Echa un vistazo a los comentarios que algunos de nuestros clientes han hecho sobre Mermaid Boat Trips y Klein Curazao.

Het was een super dag! Zeer vriendelijke en behulpzame bemanning. Complete en lekkere bbq inclusief frisdrank, bier, wijn. Prachtige stranden en voldoende schaduwplaatsen. Wij hebben genoten!
Wij zijn op zondag 14 augustus meegegaan met de Mermaid naar Klein Curaçao. Het was een geweldige dag mede dankzij het feit dat de bemanning mijn man, die slecht ter been is, heeft geholpen om van het schip in een rubberboot te komen om zo aan land te komen. Zelfs de rolstoel ging mee. Aan land werd hij met een tractor naar het geweldige beach house gebracht. Terwijl mijn dochter en ik aan het snorkelen waren, werd hij constant voorzien van een drankje door het personeel van de Mermaid. De bbq was geweldig. Enorm genoten van het lekkere en super verse fruit. Vooral de ananas smaakte voortreffelijk. Petje af en bedankt voor de heerlijke dag.
En inderdaad een 'primatourtje' op de heenweg helpt.
Super dag gehad met deze boottrip! Alle goede verhalen kloppen ook echt! Erg vriendelijke bemanning. Heenreis gewoon primatour tabletje innemen. Eiland is heel mooi, ook snorkelen kun je er uitstekend. Na tip bemanning zelfs schildpadden gespot. Eten en drinken was plenty en erg lekker. Gewoon top, een tien!
Het was weer een geweldige dag met de mermaid. Alles is goed verzorgd.
De bemanning is heel aardig en behulpzaam.
Als je op klein aankomt is het echt een paradijs.
We hebben gesnorkeld met schildpadden.
Van de boot afgesprongen en heerlijk in de zon gelegen op het vlot.
Het eten en drinken was helemaal top.
Echt weer een leuke dag gehad daar kunnen we leuk op terug krijgen.
Kan dit iedereen aanraden! Super dag gehad vooral door de zeer behulpzame en vriendelijke bemanning! Het eiland is prachtig wandelen/zwemmen/snorkelen of gewoon heerlijk relexen.
Ook is het fijn dat je een all-in prijs betaald, je weet precies waar je aan toe bent.

Een tip. Heb je erg last van wagenziekte/zeeziek dan zou ik iets anders leuks op het eiland gaan doen, de heenreis is best heftig.

Alles bij elkaar geef ik deze dag een dikke 10! En dat komt niet door het prachtige witte strand of het fantastische eiland, maar door een geweldig vriendelijke bemanning!

Gr

Erwin
Echt een aanrader!
Top crew een fantastische organisatie.
Van a tot z genieten.

Danny en Mandy
Wij hebben op onze trip ook klein Curaçao gedaan met de Mermaid. Dit kan ik bij iedereen aanbevelen. Wat een traktatie. Vanaf dat je met je auto komt aanrijden tot het moment dat je van de boot af gaat top!!! Vriendelijke mensen, goed eten en drinken. Alles is het dubbel en dwars waard. Op de heenweg kan de zee wat ruw zijn maar dat drukt de pret zeker niet. Special thanxs to Rufino Lovert. Top en bedankt Mermaid!!
My sons and I had traveled to this one of a kind tiny gem of an island in the middle of nowhere. It was a amazing place. I kind of felt like "Robinson Caruso".
And I'll never forget how nice everyone on board was when I felt like throwing up from the rough seas. I still am thankful for the advise. "look towards the horizon" It really worked.
Also, that cute little black dog, we'll never forget his great little life there, he\'s got a great place to live and well cared for too. Good luck next month on her spay! Thanks again!
Tha Sklar family
Tijdens onze honeymoon besloten we onszelf te trakteren op een trip naar Klein Curacao met Mermaid Boattrips op 9 juni.
We hebben genoten van elke seconde, ook die op de boot die op de heenweg wat weghad van een bokkend rodeopaard ;)

De verzorging met ontbijt en BBQ als lunch was zonder meer super! We hebben heerlijk gesnorkeld en dankzij een tip naast allerlei vissen inderdaad wat zeeschildpadjes gezien.

Bedankt voor deze top ervaring, het was elke cent waard!
5 mei zijn wij met zijn vijven met deMermaid meegegaan naar Klein Curacao! De zesde keer Curacao werd het toch echt tijd voor deze boottrip! Nou, dat hadden we eerder moeten doen! Alles was perfect: de boottocht ( zeker terug heerlijk relaxed), het eiland, het eten (ontbijt en BBQ), drinken en......de mannen die ons begeleidden: toppers, stuk voor stuk! Zij maakten van de trip een onvergetelijke trip; bedankt en zeker tot een volgende keer!
This was a great experience for a birthday treat! Klein Curacao is an atmospheric, fascinating island. It's remote, uninhabited and we loved it - the ghostly remains of the lighthouse and shipwrecks on one side, and the beauty of a pristine beach on the other. We're not great swimmers or snorkellers - so I wondered if this excursion would work for us, but it really did. Mermaid Boat Trips provide plenty of shade in a decent beach hut, and sunloungers to laze about on and read. They also include a fabulous BBQ buffet lunch and breakfast. Great salads, grilled meat, fruit. Really delicious. As other reviewers have said though the trip out to the island is not for the faint-hearted. It's a good two hour trip and the sea can be very choppy - I wondered about going without breakfast because the start was so early, but was glad I did! You need good sea legs .. or at least good seasickness tablets! The crew were great though, caring and helpful ... The trip home, though, was mild and calm - lovely actually, as we sailed round the coast of Curacao, and enjoyed beer and fresh pineapple, and a chat with Opa - we think he's the Mermaid's owner, and a charming, funny man. Would really recommend this trip. Tot Ziens! Masha Danki!
Otima experiencia! Equipe bem preparada e infra estrutura que torna o passeio melhor. Sim, eles tem banheiro na ilha!
Gisteren een fantastische dag gehad op klein Curaçao, mede dankzij het personeel van de mermaid. Wat een enthousiasme en gastvrijheid stralen deze mannen uit. Ook bij ons was de zee ruw waardoor sommige zeeziek dreigden te worden, dit hield het personeel nauwlettend in de gaten. Eenmaal aangekomen vergeet je de misselijkheid en begint het genieten van dit prachtige bounty eiland. Zwemmen, snorkelen, wandelen, chillen, eten en drinken, zo zijn wij de dag doorgekomen. Prachtige vissen en schildpadden zwemmen er rond. Ik vond het bedrag dat je ervoor betaalt best prijzig, maar het is zeker meer dan waard, had dit niet willen missen!!
De 7e keer in 3 jaar tijd dat we met de Mermaid een dagje naar "klein" gingen. Er is geen keer voorbij gegaan dat we op Curacao waren en niet met de Mermaid zijn mee geweest.
De boot, het personeel, het eten, de rum....., het strand, de voorzieningen; alles top kwaliteit! We hebben weer enorm genoten. Een dagje uit met de Mermaid naar Klein Curacao is zijn geld dubbel en dik waard. Tip! stop na de 9e rum cola!
Cor, Opa en gehele crew; bedankt weer voor een mooie dag en tot binnenkort!
Erik en Anita
We zijn eind maart met de mermaid meegeweest en hebben een supergeweldige dag meegemaakt. De reis naar klein Curacao was op de heen reis een beetje bumpy ,maar de bemanning heeft iedereen die dat nodig had goed geholpen. Het ontbijt en bbq was super geen rouwrandjes om het vlees, maar lekker en smaakvol ook de salades waren goed.
De terugreis naar willemstad ging lekker soepel en iedereen was zeer positief over de dag en zeer zeker het geweldige personeel en de uitstekend uitgeruste boot met alle gemakken.

Zeer zeker een aanrader!!
Een woord voor over: geweldig!

De bemanning en al het andere personeel was super aardig en geduldig. Het ontbijt was perfect en ook de BBQ in de middag was tot de puntjes verzorgt. Geen enkel zwart stukje vlees. Ook de man die alles vertelde was super aardig en spontaan. Kortom een super leuke topdag!
Ook mijn zus (uit de States) en ik hebben op 27 januari j.l. de boottocht naar klein Curacao mogen meemaken. Het was zoooooo ruw dat de golven over de boot heen kwamen. Diverse mensen waren dan ook zeeziek. Petje af voor het personeel die met geduld deze mensen opvingen. Ontbijt en BBQ lunch was tot de puntjes verzorgd. Smaakte allemaal heerlijk. Terug reis ging stukken soepeler dan de heenreis. Deze trip is een aanrader. Boot is goed onderhouden en de bemanning verdiend stuk voor stuk een pluim!!!!!!!
Hallo stoere "mariniers"

Een dagje naar klein Curacao dat moet je doen als je op Curacao bent!

Nou dat hebben we geboekt met z'n vieren bij de mermaid! Wat was het fantastisch zeg! Allereerst de boottocht er naar toe is al een hele belevenis ( neem vooraf een pilletje in)
En dan kom je aan op een bounty eiland: het was gewoon een sprookje. Na aankomst staat er heerlijk ontbijt klaar op het eiland. Heerlijk snorkelen en zonnebaden en s'middags staat er een heerlijke barbecue klaar!
er is zoveel dat je voor de hele dag en avond genoeg hebt! Een iets betere terugreis gehad. Het was het allemaal zeker waard! Wij hebben een super geweldige dag gehad. Mannen bedankt voor goede verzorging.
Hallo mensen van de Mermaid!

Wat hebben wij het donderdag 22 oktober leuk gehad op jullie boottrip.
Weinig gegeten voor het varen en een primatourtje ingenomen en nergens last van gehad.
Wat een ruige golven en wat leuk de vliegende vissen onderweg.
Op het eiland een fijne uitleg en een heerlijk ontbijt.
Daarna lekker zonnen zwemmen en genieten van de natuur.
Om half 1 een top bbq hoefde gelijk de hele middag niets meer.
Om half 4 weer op de boot en om half 5 weer terug in de haven.
Het boeken ging trouwens heel fijn via de mail altijd antwoord terug!
Wij willen jullie bedanken voor de hele fijne dag en als we nog eens komen dan gaan we zeker weer mee!
vriendelijke groeten,
fam. van der Pijl
This was my second time taking the trip to Klein Curacao while on vacation here. Mermaid was such a great tour company. The boat was large and clean and the captain handled the boat well.
The water is extremely deep and has no land to break the waves; so, the ride can be very turbulent. The captain did a remarkable job of keeping the boat relatively steady given the conditions.
The food was very good and more than enough to feed me. As to the food, my only complaint is that they only had beef, pork and chicken as the proteins.
As a pescatarien, I'd have liked to have had fish as an option.
The facilities on Klein Curacao were first rate. Mermaid's beach bar set up with plenty of shade were well kept and clean. There was plenty of seating and shade for everyone to enjoy.
As all the other guests will tell you, the island itself is wonderful to see.
Can we help you?