Gästebewertungen

Schauen Sie sich an, was einige unserer Kunden zu den Mermaid Boat Trips und Klein Curaçao zu sagen haben.

This was a great experience for a birthday treat! Klein Curacao is an atmospheric, fascinating island. It's remote, uninhabited and we loved it - the ghostly remains of the lighthouse and shipwrecks on one side, and the beauty of a pristine beach on the other. We're not great swimmers or snorkellers - so I wondered if this excursion would work for us, but it really did. Mermaid Boat Trips provide plenty of shade in a decent beach hut, and sunloungers to laze about on and read. They also include a fabulous BBQ buffet lunch and breakfast. Great salads, grilled meat, fruit. Really delicious. As other reviewers have said though the trip out to the island is not for the faint-hearted. It's a good two hour trip and the sea can be very choppy - I wondered about going without breakfast because the start was so early, but was glad I did! You need good sea legs .. or at least good seasickness tablets! The crew were great though, caring and helpful ... The trip home, though, was mild and calm - lovely actually, as we sailed round the coast of Curacao, and enjoyed beer and fresh pineapple, and a chat with Opa - we think he's the Mermaid's owner, and a charming, funny man. Would really recommend this trip. Tot Ziens! Masha Danki!
Otima experiencia! Equipe bem preparada e infra estrutura que torna o passeio melhor. Sim, eles tem banheiro na ilha!
Gisteren een fantastische dag gehad op klein Curaçao, mede dankzij het personeel van de mermaid. Wat een enthousiasme en gastvrijheid stralen deze mannen uit. Ook bij ons was de zee ruw waardoor sommige zeeziek dreigden te worden, dit hield het personeel nauwlettend in de gaten. Eenmaal aangekomen vergeet je de misselijkheid en begint het genieten van dit prachtige bounty eiland. Zwemmen, snorkelen, wandelen, chillen, eten en drinken, zo zijn wij de dag doorgekomen. Prachtige vissen en schildpadden zwemmen er rond. Ik vond het bedrag dat je ervoor betaalt best prijzig, maar het is zeker meer dan waard, had dit niet willen missen!!
De 7e keer in 3 jaar tijd dat we met de Mermaid een dagje naar "klein" gingen. Er is geen keer voorbij gegaan dat we op Curacao waren en niet met de Mermaid zijn mee geweest.
De boot, het personeel, het eten, de rum....., het strand, de voorzieningen; alles top kwaliteit! We hebben weer enorm genoten. Een dagje uit met de Mermaid naar Klein Curacao is zijn geld dubbel en dik waard. Tip! stop na de 9e rum cola!
Cor, Opa en gehele crew; bedankt weer voor een mooie dag en tot binnenkort!
Erik en Anita
We zijn eind maart met de mermaid meegeweest en hebben een supergeweldige dag meegemaakt. De reis naar klein Curacao was op de heen reis een beetje bumpy ,maar de bemanning heeft iedereen die dat nodig had goed geholpen. Het ontbijt en bbq was super geen rouwrandjes om het vlees, maar lekker en smaakvol ook de salades waren goed.
De terugreis naar willemstad ging lekker soepel en iedereen was zeer positief over de dag en zeer zeker het geweldige personeel en de uitstekend uitgeruste boot met alle gemakken.

Zeer zeker een aanrader!!
Een woord voor over: geweldig!

De bemanning en al het andere personeel was super aardig en geduldig. Het ontbijt was perfect en ook de BBQ in de middag was tot de puntjes verzorgt. Geen enkel zwart stukje vlees. Ook de man die alles vertelde was super aardig en spontaan. Kortom een super leuke topdag!
Ook mijn zus (uit de States) en ik hebben op 27 januari j.l. de boottocht naar klein Curacao mogen meemaken. Het was zoooooo ruw dat de golven over de boot heen kwamen. Diverse mensen waren dan ook zeeziek. Petje af voor het personeel die met geduld deze mensen opvingen. Ontbijt en BBQ lunch was tot de puntjes verzorgd. Smaakte allemaal heerlijk. Terug reis ging stukken soepeler dan de heenreis. Deze trip is een aanrader. Boot is goed onderhouden en de bemanning verdiend stuk voor stuk een pluim!!!!!!!
Hallo stoere "mariniers"

Een dagje naar klein Curacao dat moet je doen als je op Curacao bent!

Nou dat hebben we geboekt met z'n vieren bij de mermaid! Wat was het fantastisch zeg! Allereerst de boottocht er naar toe is al een hele belevenis ( neem vooraf een pilletje in)
En dan kom je aan op een bounty eiland: het was gewoon een sprookje. Na aankomst staat er heerlijk ontbijt klaar op het eiland. Heerlijk snorkelen en zonnebaden en s'middags staat er een heerlijke barbecue klaar!
er is zoveel dat je voor de hele dag en avond genoeg hebt! Een iets betere terugreis gehad. Het was het allemaal zeker waard! Wij hebben een super geweldige dag gehad. Mannen bedankt voor goede verzorging.
Hallo mensen van de Mermaid!

Wat hebben wij het donderdag 22 oktober leuk gehad op jullie boottrip.
Weinig gegeten voor het varen en een primatourtje ingenomen en nergens last van gehad.
Wat een ruige golven en wat leuk de vliegende vissen onderweg.
Op het eiland een fijne uitleg en een heerlijk ontbijt.
Daarna lekker zonnen zwemmen en genieten van de natuur.
Om half 1 een top bbq hoefde gelijk de hele middag niets meer.
Om half 4 weer op de boot en om half 5 weer terug in de haven.
Het boeken ging trouwens heel fijn via de mail altijd antwoord terug!
Wij willen jullie bedanken voor de hele fijne dag en als we nog eens komen dan gaan we zeker weer mee!
vriendelijke groeten,
fam. van der Pijl
This was my second time taking the trip to Klein Curacao while on vacation here. Mermaid was such a great tour company. The boat was large and clean and the captain handled the boat well.
The water is extremely deep and has no land to break the waves; so, the ride can be very turbulent. The captain did a remarkable job of keeping the boat relatively steady given the conditions.
The food was very good and more than enough to feed me. As to the food, my only complaint is that they only had beef, pork and chicken as the proteins.
As a pescatarien, I'd have liked to have had fish as an option.
The facilities on Klein Curacao were first rate. Mermaid's beach bar set up with plenty of shade were well kept and clean. There was plenty of seating and shade for everyone to enjoy.
As all the other guests will tell you, the island itself is wonderful to see.
Van te voren mailcontact gehad om te reserveren. Het was geen probleem om ons op te halen bij het hotel. Toen we toch een auto hadden gehuurd was die afspraak ook snel weer vergeten. Via de mail kwam er altijd snel een antwoord. De boottrip naar het eiland is ruig, maar er wordt goed gezorgd voor de mensen die er moeite mee hebben. (Tip, ga benedendeks zitten). Ter plekke is alles super goed georganiseerd. Het loopt vlekkeloos. Heerlijke bbq waar gewoon meer dan genoeg te eten is. Ook worden de plekken aangewezen waar schildpadden regelmatig zwemmen. Veel kan en veel mag, zolang het maar verantwoord is. Fantastische service, echt een must om deze trip te maken en dan ook zeker met Mermaid! Thanks...
Afgelopen vrijdag 25 september 2015 zijn wij mee geweest met de Mermaid naar klein Curacao.
Wat een feest om dit mee te mogen maken, om 06.30 per limo opgehaald van ons resort en vandaar na de boot.
Goed ontvangst met thee en koffie zoveel als je wilt en kan hebben.
Vanuit de haven is het goed 2 uur varen wat opzich al een belevenis is omdat je het eiland van een andere kant ziet.
Op klein Curacao aangekomen een korte uitleg van de dag en dan maar genieten.
Zwemmen met schildpadden vele soorten vissen enz enz.
Om "klokslag" 12.30 staat de bbq klaar ! Je weet niet wat je ziet een buffet wat niet zou misstaan in een luxe restaurant heerlijk en ruim voldoende voor alle gasten.
Hierna tijd voor een lekkere duik met als toetje het voeren van de vissen door Cor zodat je wel heel dichtbij bent.
Om 15.30 inschepen voor de weg terug met wederom voldoende gratis drinken ( geen alcohol gelukkig gratis ) met nogmaals een heerlijk stuk meloen en ananas als afsluiter!
in de afgelopen 10 jaar zijn wij al verschillende malen op Curacao geweest en altijd gedacht om mee te gaan met de Mermaid maar nooit gedaan ! Helaas een aantal verloren kansen voor ons.
Beste Cor en Veronica en natuurlijk de rest van de mensen van de Mermaid de volgende keer op Curacao gaan wij weer mee.
Bedankt voor de mooie dag.
We hebben genoten afgelopen zondag! Super strakke organisatie waardoor je lekker kan relaxen. Ruim voldoende eten en drinken, en ook genoeg schaduw plaatsen, op boot en eiland. Tientallen schildpadden gezien en 2 heeeele grote. Thx, het was genieten.
Muchas gracias al maravilloso Crew y especialmente a Edgard, el Rey de los idiomas.

Saludos desde Alemania.

Myriam
Afgelopen donderdag zijn wij met de mermaid naar Klein Curacao gevaren Echt een aanrader wat een mooi eiland. Alles is top geregeld en heel goed verzorgd door de ontzettend aardige crew !!
Fantastische dag gehad vandaag! Alles was perfect!! Volgende keer gaan we zeker weer met de Mermaid!
Wat een geweldige dag hebben wij gisteren gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een geweldige crew heeft ons een onvergetelijke afsluiter van onze vakantie bezorgt!
Klasse mermaid!

En oja, zo'n "opa" zou iedereen wel willen hebben ;-)!
Wauw, wat een fantastische onvergetelijke dag! Geweldige crew en dito service!!!!!
Goeie avond (we zijn inmiddels weer terug in Nederland), wat hebben wij een superdag gehad op Klein Curacao!!!

Ik kan mij niet voorstellen dat je op vakantie gaat naar Curacao en niet een dagje met de Mermaid mee gaat. Dan heb je echt wat gemist.

De ophaal met de limo was al te gek, een prachtige boot, allemaal heel aardige medewerkers en als je dan op klein Curacao aankomt, is het helemaal paradijs. Wat is het mooi daar. Heerlijke ontvangst met broodjes op jullie te gekke plek, daarna heerlijk snorkelen en rondkijken. Na een echt absoluut onvoorstelbare BBQ waar ook maar echt niets aan ontbrak of ook maar iets te kort was, lekker in de schaduw gekletst met overige gasten. Echt een onvergetelijke dag die voor ons allemaal een hoogtepunt van de vakantie was.

Dus iedereen van Mermaid Boattrips heel erg bedankt voor de gastvrijheid. Super!!!!!!!!!!!

Met vriendelijke groeten,

Fredje Meijer
Mijn 50e verjaardag hier gevierd. Heerlijke dag gehad. Wat een eiland en wat een goede verzorging. Heren van de Mermaid: BEDANKT. We vonden het top
Can we help you?