Gästebewertungen

Schauen Sie sich an, was einige unserer Kunden zu den Mermaid Boat Trips und Klein Curaçao zu sagen haben.

Een geweldige dag en een echte aanrader voor iedereen.
Lieve Cor, Veronica en crew, bedankt voor weer een geweldige dag op Klein Curacao, een mooiere afsluiting van mijn vakantie kan ik me niet voorstellen! En wat is jullie nieuwe boot mooi! Heb genoten en volgend jaar ga ik weer mee!
danke fr den wundervollen tag auf der mermaid und auf klein curacao.wird ein unvergessliches erlebnis bleiben.super organiesiert und ein tolles team.liebe grsse sendet birgit 23.sep.2012
Afgelopen woensdag 12 sept. met de Mermaid naar Klein Curacao geweest. Was een topdag! Heerlijk ontspannen heen en terug vaartocht.(Rustige zee) Complimenten voor de organisatie, alles goed verzorgd tot in de puntjes. Super aardige en gemotiveerde bemanning, die op een ontspannen, manier ervoor zorgde dat wij niks te kort kwamen.De gehele bemanning heeft duidelijk plezier in het werk. Uitgebreid ontbijt en BBQ top verzorgd, meer dan genoeg te eten. Kortom: helemaal perfect! Zullen de Mermaid dan ook bij iedereen aanraden! Hartelijk Bedankt bemanning voor de goede zorgen!
Woensdag 29 augustus zijn wij ook met de Mermaid naar Klein Curacao gevaren. Wat een geweldige ervaring!
Dit is gewoon top klasse!
Het begon op de boot al... het verhaal van de Kapitein was al vermakelijk! Als je je niet goed voelt, ga dan de vissen maar voeren... Humor:-)
Bij aankomst zag je gelijk een prachtig beach house staan en werd en een overheerlijk ontbijt geserveerd!
De lunch was ook helemaal super, er was genoeg en van alles wat!
Kortom de Mermaid is echt een top organisatie, die goed weten wat de gasten belangrijk vinden!
Ik zal aan iedereen jullie aanbevelen! Bedankt voor de geweldige dag!
Zondag 26 augustus 2012 met Mermaid naar Klein Curaao geweest en de ervaring was buitengewoon heerlijk. Mooie, grote, verzorgde boot, heerlijke broodjes bij het ontbijt, een heerlijke bbq en een mooie, verzorgde boathouse. Het personeel was ook nog eens heel aardig en had overduidelijk plezier in hun werk. Voor herhaling vatbaar!
Afgelopen woensdag 5 september 2012 mee geweest met de mermaid naar klein curacao.
Na veel verhalen van vakantiegangers die zijde dat we er echt heen moesten hadden wij met ze 5e besloten dan ook maar te gaan nou geen wordt over dit eilandje is te veel gezegd we hebben mede door crew van de mermaid een top top top dag gehad als je aankomt weet je niet waar je moet kijken eenmaal op het eiland fantasies georganiseerd ontbijten je mocht pakken wat je wilde eten drinken hoe veel je maar wilde naar te hebben ontbijten plekje in de schaduw gezocht met onze ligbed duikbril op snorkel mee en het water in zagen al vrij snel zeeschildpadden zo gaaf je kunt ze gewoon aanraken en met ze mee zwemmen rond half 1 BBQ deze was natuurlijk ook weer helemaal top voor iedereen is er wel wat het is geen lullige BBQ maar echt groots uitgepakt buikjes weer rond was er wat watersport actieve tijd te doen varen met de banaan echt super leuk en uiteraad weer snokkelen en van de zon genieten was veelste druk in en om het water bezig ben niet verder het eiland op geweest maar moet ook indruk werkend zijn echt top dag gehad dankje wel iedereen van de mermaid

Ps. Voor herhaling vatbaar zeker
During our trip to Klein Curacao in march 2012 we`ve got so much magic imoressions. This island is fantastic, long white beach and a water, we`ve never saw before. Swimming and diving with sea-turtles, an absolutely dream.
Also the crew and ship owner were top. BBQ was well done and the whole day cooled soft drinks was pleasant.
Next time we will do the trip, again. And only with the Mermaid. Tot ziens, Jeannette en Torsten
We had a wonderful day on Klein Curaao, thanks to the Mermaid. Not a moment of boredom, the hours fled away.
Good food, nice staff. Snorkeling we saw barracuda's, turtles and many fishes.
It is worth its money!
Vandaag 12 augustus ook eens mee geweest. Het is anders als Curacao. Geen baaitjes, maar een lang wit zandstrand van heel fijn wit zand, geweldig blauwe zee en zeeschildpadden duidelijk te zien al bij het snorkelen. Ontbijt, drinken, barbeque inbegrepen en gn lullig BBQ-tje van een worstje. Vl en lekker, vlees, salades, brood, fruit. Topdag!
Wij zijn vrijdag 3 augustus mee geweest naar klein Curaqoa, het was echt super. Aan eten en drinken was geen gebrek, en je had alle tijd om het eiland te verkennen. Het personeel was ook alleraardigst.
Een aanrader als je op Curaqoa bent, dit moet je zeker meemaken.
Vandaag (3-7-2012) met mermaid boat trips naar klein Curacao geweest, prachtige boottocht goed ontbijt en een uitstekende BBQ. Absoluut een aanrader!
Voor ons was dit de eerste vakantie naar Curacao, en Klein Curacao stond op onze to-do list. We hebben de trip op 8 juli gemaakt, samen met mijn dochter en haar vriend. En er is zeker geen woord teveel gezegd door alle voorgaande gasten. Wat hebben wij ook een geweldige dag gehad ! Van de bootocht zelf, het eten, het snorkelen in het prachtige water, de bootocht terug en het ontzettende vriendelijke personeel.
We hebben een dag doorgebracht in het paradijs ! Dit is een trip die zeer zeker de moeite waard is ! Niet twijfelen, gewoon doen, daar krijgt men geen spijt van !
Vandaag hebben wij Klein Curacao bezocht met Mermaid Boattrips en kan zeggen, ook namens alle andere 4 personen die met mij mee waren, dat de hele dag n groot succes was ! Geen opdringerig gedrag van \"the hosts\", nee alles lekker relaxed en ongedwongen en doe maar lekker wat je wilt maar wel met een optimale organisatie !!! De beide verzorgde maaltijden waren gewoon goed en zeer voldoende en pasten perfect in het hele dagschema. En Klein Curacao zelf ; ben je er niet geweest dan weet je ook niet wat je hebt gemist en dit mag en kan je gewoon niet missen !! Dus pak een dag Mermaid Boattrips naar Klein Curacao en je hebt een herinnering voor je leven ! Detail : Ik sprak vandaag een familie die er al voor de 10-de keer heen gingen .....zegt genoeg denk ik toch !!?
Klein curacao. Veel over gehoord,dus er naar toe,met wie?
Met Mermaid, want dan heb je een toilet een huisje op het eiland en een goede boot. En zo was het. Alles goed verzorgd. Attente bemanning die op de veiligheid en welzijn van de gasten letten.Op het eiland een goed verzorgd ontijt. en 'smiddags een heel goed verzorgde bbq.In samenwerking met duikschool Atlantis heb ik 2 duiken gemaakt. Ook dit was goed georganiseerd. Heb alles gehuurd bij Atlantis. Fijn dat Mermad her mee samenwerkt.
k heb een supper dag gehad. Dank aan al het personeel van mermad en atlants. een echte aanrader.
Een schitterende en super verzorgde dag met Mermaid gehad naar klein Curacao op 27 juni j.l.
Prachtig nieuw schip, super gezellige crew, heerlijk eten en ... een fantastisch eiland.
Een aanrader. Ik kom zeker terug!
Mermaid thanks voor deze dag!
Een trip met de Mermaid is absoluut een aanrader. We hebben 6 weken op Curacao gezeten en zijn meerdere keren met de Mermaid meegeweest. Zelfs onze hond Hood mocht met ons mee. De bemanning is supervriendelijk en erg gastvrij!Grote kans dat je schildpadden tegen komt,wanneer je een Open Water duiker bent, neem dan je duikspullen mee (er worden 2 duiken gemaakt) om de schildpadden onder water te bewonderen!Zeer relaxte dagen gehad hier en voor een foto impressie kijk even op youtube: kleincuracaomovie
Woensdag 20 juni zijn wij getuige geweest van een zeer geslaagde boottrip naar Klein Curcao. Ben normaal niet echt van de bedankjes maar wil de bemanning van dit leuke schip toch echt even bedanken voor de heerlijke dag die wij hebben beleeft met de familie!!!!!!!!!!!
Voor degene die nog moeten of willen gaan! Dit is het geld meer dan waard!!!

Beste Cor en bemanning,

Op 10 juni voeren wij alweer voor de 2e keer op jullie boot richting klein Curacao. In feb van dit jaar waren we er ook al en omdat ons Curacao zo goed beviel zijn we er nu in juni weer naar toe gevlogen. Het eerste uitstapje met jullie (toen pas nieuwe) boot was ons zo goed bevallen dat we dit ook dit keer weer wilde doen.
Het was wederom een fantastische dag en de verzorging net zoals de vorige keer PERFECT! Jammer alleen dat Conchita er deze keer niet bij was vanwege zijn vakantie. Mag echter geen slecht woord spreken over zijn plaatsvervanger.
Deze verzorgde alles ook tot in de puntjes. Complimenten voor jullie formule. Waarschijnlijk zijn we in november van dit jaar weer op Curacao en gaan dan weer een dagje mee.
Veel groeten en vooral goede zaken!
P.s. Heb misschien nog een goede tip. Is investeren in een vaste aanlegsteiger voor jullie geen goed idee? Lijkt me voor jullie zelf ook een groot gemak om alle materialen (en jullie klanten) efficienter aan wal te krijgen. Neem aan dat jullie daar zelf ook wel eens over hebben nagedacht.
Wij zijn 25-05-2012 mee geweest naar klein Curacao. Dat was een fantastische dag.Alles was super geregeld zowel op de boot als op klein Curacao. Het eten en drinken was echt top!!!!!!!!! Het personeel was erg vriendelijk . Volgend jaar zeker weer mee PS. Kok Theo had super lekkere kruidenboter???? Bedankt nog voor alles de mazzel!!!!! Groetjes Soesterberg!!!
Can we help you?