Gästebewertungen

Schauen Sie sich an, was einige unserer Kunden zu den Mermaid Boat Trips und Klein Curaçao zu sagen haben.

Fantastische dag gehad. De mannen hadden alles goed verzorgd. Bedankt voor de onvergetelijke ervaring! Fijn om een beetje Brabant aan de andere kant van de wereld te vinden Daan:)
Hallo Mermaid Team, bestens organisiert, von der Abhohlung ,der Verpflegung und der spektakulären Location. Einfach Top, beim nächsten Curacao Urlaub sicher wieder. Gruß Ronald
een dag om nooit te vergeten .marmaid personeel wat zijn jullie vak mensen.om zo bijzonder dag neer te zeten aan de kijken dingen denken jullie. petje af voor de crew MARMAID BEDANKT voor deze dag. louis
Top organisatie, alles was top
Recent ook een trip gemaakt met de mermaid. Een onvergetelijke ervaring! hier een kort verslag: youtu.be/OIzvCYB7-pk
This a must do in a Curacao vacation. A very attentive, polite and caring crew. The captain caught a wahoo and we had it for lunch along with the regular fare...delicious. After the guests were fed it was time to feed the fish. Make sure you get in the water ahead of time. The dinner bell is your signal. It is a feeding frenzy. You will also see turtles joining in...fabulous. It is a leisurely 2 hr walk around the entire island with a couple of wrecks to see. Make sure you have good footwear. It is rocky in places. For me the hundreds of crabs were very entertaining. They will crawl over your feet if you stand still. Enjoy
Vandaag hebben wij een super dag beleefd op Klein Curaçao. In de ochtend werden wij bij ons resort in een limousine opgehaald. Met ze allen naar het eiland gevaren, lekker ontbijtje gehad..heerlijke bbq lunch gegeten in de middag. Lekker gezwommen, in de zon gelegen en gewandeld.
De hele dag zijn wij goed verzorgd door de crew van de Mermaid...echt top gedaan mannen! Als je op Curaçao bent moet je deze trip zeker doen!

Dank je wel voor deze geweldige ervaring !
Afgelopen maart zijn wij met Mermaid afgereisd naar klein Curaçao, een bijzondere trip die erg goed georganiseerd is! Vriendelijke heren die zakelijk zeker een topprestatie neerzetten. Aankomend januari boeken we zeer zeker weer een trip met jullie!
Vandaag met de Mermaid naar Klein Curaçao geweest.Voor ons de 2 e keer, zijn in 2015 ook geweest. Vandaag was uitzonderlijk, veel tonijn gezien, maar ook een walvis, wat uitzonderlijk is en dan nog het geluk hebben dat er 7 dolfijnen mee zwemmen. Wat fantastisch. Op Klein Curaçao gezwommen tussen de zee schildpadden. Verder was alles uitstekend georganiseerd met een geweldige barbecue.
Zondag 17november.
Wat een goed georganiseerde topdag. Vroeg opgehaald door een limousine. Dan op de boot heel vriendelijk mensen.
Goede en duidelijke informatie. En aan iedereen kon je wat vragen. En dan het eten. Heel lekker en ruim voldoende voor iedereen. Echt een topdag met een speciaal gevoel.
Vorige week een boot excursie naar klein Curaçao geboekt met de mermaid. Het was fantastische. We werden keurig op tijd gehaald bij het hotel en toen we de boot opkwamen was een een vriendelijk welkom en thee en koffie. Op het eiland was een lekker ontbijt.
Het eiland was adembenemend. En er was genoeg schaduw voor iedereen. Ook waren er voldoende bedjes. De boot was goed gevuld maar op het eiland kon je in alle rust genieten. De bbq was prima verzorgd en ook was er voldoende drinken wat je de hele dag kon pakken en ook nog terug op de boot. Al met al een leuke ervaringen zeker aan te raden.
Wat een fantastische beleving afgelopen augustus met mijn gezin en mijn moeder een dag meegeweest
Opgehaald vanaf chogogo resort met een prachtige limousine en wij zijn de hele dag in de watten gelegd !! Super eten, onbeperkt drinken , schoon sanitair en vooral hele lieve mannen in de bediening en op de boot! Kortom
Ga zo door! Jullie zijn toppers !!
stephanworst@kpnmail.nl
Gister een super ervaring rijker geworden. De boottrip naar klein Curacao met Mermaid boat Trips.
Opgehaald worden door een limo en dan de hele dag in de watten gelegd door het team van Mermaid. Man man man wat is dit een super beleving. Crew bedankt voor jullie gastvrijheid en professionaliteit! Wat doen jullie dit super goed! Wat ook leuk was is dat er. Volgens mijn zoon was er door een van de bemanningsleden nog een kleine aardbeving gerealiseerd ;-). Wij hebben enorm GENOTEN! Dank daarvoor.
Bedankt Mermaid crew voor een fantastische dag op het eiland Klein Curacao!
We waren op het ergst voorbereid wat betreft zee ziek worden op de heenweg, maar dat is reuze meegevallen! En de mensen die wel ziek werden hielden jullie goed in de gaten en werden geholpen!
De dag zelf was perfect verzorgd! Wat een prachtig strand, lekker veel schaduw plekjes en heerlijk ontbijt en lunch!
We konden geen genoeg krijgen van de schildpadden, bommetjes maken vanaf de boot en gewoon lekker lui in de zon liggen (factor 50 mee!!!)
Een aanrader voor iedereen die naar klein Curacao wil, mermaid is super!
Gisteren met Mermaid boattrips naar Curacao gevaren. We werden s morgens met hun Limo opgehaald bij ons resort. De vaart naar Klein Curacao was wild, gelukkig werden we niet zeeziek. Enkele mensen wel en die werden goed bijgestaan door de bemanning. Bij aankomst op t eilandje kregen we een uitleg over hoe de dag er uit zou zien en daarna gingen we ontbijten. We zaten in hun beachhouse met picknicktafels, genoeg strandbedjes en schaduwplekken. De hele dag lekker gerelaxed en gesnorkeld, ook met schildpadden, prachtig!
Rond half 1 de bbq en heerlijke salades enz, top geregeld! Rond half 4 gingen we helaas weer terug. Bedankt Mermaid boattrips!!
Op 26 juli 2019 ben ik samen met mijn dochter met de Mermaid naar het paradijs Klein Curacao geweest. Alles was super geregeld. Op de boot komen ze kijken hoe het met je gaat en alles wordt goed uitgelegd. Eenmaal op Klein Curacao aangekomen kregen wij een heerlijk ontbijt, alles was verkrijgbaar, daarna heerlijk gezwommen en van de boot afgesprongen en smiddags kregen wij een uitgebreide BBQ. Ook hier was alles weer super geregeld. Ze hebben een prachtig huisje op het eiland, heerlijke bedjes, palmboom parasols echt alleen maar lof. Mocht iemand twijfelen met welke organisatie je naar Klein Curacao wilt nou dan moet je echt met de mermaid. Hopelijk tot ooit.
Vandaag mochten voor de 2e keer met de Mermaid mee naar Klein Curacao, en wat is dit toch een fijne trip, de mensen van de Mermaid zijn echt super aardig en behulpzaam, er waren dit keer wat meer mensen zeeziek dan de trip van vorige week, maar iedereen word bijgestaan.
Ze zijn in voor een grapje, een praatje en soms een bemoedigend woord, maar altijd even vriendelijk !!
Ook het ontbijt en de bbq zijn zeer goed verzorgd en voortreffelijk om te eten !!
Een boottrip met de Mermaid naar Klein Curacao mag u eigenlijk gewoon niet missen !!
Gé, Jan en de rest van de bemanning, bedankt voor de super leuke en gezellige dagen die we met jullie mochten beleven !!!
Als wij weer terug komen naar Curacao, komen wij absoluut weer aan boord !
groetjes
Diana Venis-Kerkhoven en familie
Vandaag een leuke dag gehad met Mermaid op klein Curacao. Leuke bemanning en alles goed verzorgd. Een eigen strandhuis op het eiland met toilet, douche, lichtbedjes, etc. Ook zijn er voldoende schaduwplekken. Kortom Volop genieten. Groeten Mark
Wederom een geweldige dag ( de derde keer in drie jaar tijd) gehad met Mermaid boattrips. Als je ziet hoe alles geregeld is en in de gaten wordt gehouden in het bijzonder het vervoer terug aan boord van mensen met een handicap chapeau!!!
We zullen deze trip aan iedereen aanbevelen.
Super ervaring om nooit te vergeten!!! De reis met mermaid was echt top!! Alles was tot aan de puntjes super goed geregeld!! De bemanning was heel aardig en vrolijk! Ontbijt en de bbq ook top! We waren super snel op klein Curaçao het was maar 1,5u varen, terug weg waren we ook met 1,5u varen terug. Het stukje privé gedeelte van mermaid was ook super mooi en fijn. Fijn dat ze eigen toilleten hebben en een douche. Alles bij elkaar genomen GEWELDIGE dag gehad naar klein Curaçao!!! wij zijn blij dat wij gekozen hebben voor mermaidboattrips!!!
Can we help you?